Άγριος τσακωμ��ς on air μεταξύ Πρετεντέρη-Σαλμά

Δείτε τι συνέβη την ώρα του δελτίου

Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στο κεντρικό δελτίο του Mega ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, με αφορμή ένα ρεπορτάζ του καναλιού στο θέμα του ΕΟΠΥΥ και των φαρμάκων.

«Το δελτίο τιμών είναι τεχνικό ��ια να το γνωρίζει σε βάθος ακόμα και ένας δημοσιογράφος του δικού σας επιπέδου. Είναι το πρώτο διαφανές που βγαίνει», είπε ο κύριος Σαλμάς στον Γιάννη Πρετεντέρη.

Όσο για το πότε έπρεπε να είχαν βγει οι τιμές, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, υποστηρίζει πως «είμαστε από τις λίγες χώρες της Ευρώπης που βγάζουμε πλέον τιμές για τα φάρμακα στη χώρα τους από ευρωπαϊκή βάση δεδομένων».

Τα υπονοούμενα ήταν εμφανή για τον προκάτοχο του, Αντρέα Λοβέρδο, αφού συμπλήρωσε ότι «”καθυστερήσαμε” γιατί έπρεπε να βγει ένα διαφανές δελτίο τιμών και τη λέξη καθυστέρηση την λέτε εσείς γιατί τα δελτία τιμών βγαίνουν κάθε έξι μήνες», αλλά στη συνέχεια, ο κύριος Σαλμάς αρνήθηκε ότι τα υπονοούμενα αφορούσαν τον πρώην υπουργό υγείας.

Όπως πρόσθεσε «προσπάθησε να εξυγιάνει το σύστημα (ο Λοβέρδος), αλλά εμείς τη βρήκαμε τη λύση».

Η συζήτηση όμως «άναψε» όταν ο κύριος Σαλμάς απευθυνόμενος στον Πρετεντέρη είπε «δεν έχετε σχέση με αυτούς που στενοχωρήθηκαν που κόβονται εκατομμύρια από τις δαπάνες των φαρμάκων»…

Ο δημοσιογράφος έξαλλος φώναζε «τι εννοείτε; Σας παρακαλώ κύριε Σαλμά! Έχετε ζημιώσει πάνω από 60 εκατομμύρια συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων των δικών σας.. Να πάτε σε αυτούς που τους κόβετε τα αφορολόγητα».

Δείτε το βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top