Συγκλονιστικό το φινάλε στην Asi

Ανατροπές και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα

Συγκλονιστικό το φινάλε στην Asi
Ο έρωτας της Asi για τον Ντεμίρ έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και οδεύει τώρα προς το εντυπωσιακό του φινάλε. Ένα φινάλε που θα είναι γεμάτο ανατροπές, εκπλήξεις και φυσικά happy end.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο Ντεμίρ εγκατέλειψε την Asi, μετά την αυτοκτονία της αδελφής του και τις υπόνοιες που άφησε εκείνη λίγο πριν πεθάνει ότι η Asi είχε κρυφό δεσμό με τον Αλί.

Η Asi πέντε χρόνια ζει πληγωμένη, από το γεγονός ότι ο Ντεμίρ δεν της έδωσε την ευκαιρία να του εξηγήσει και να του πει ότι ποτέ δεν είχε δεσμό με τον Αλί και αντίθετα τον έδιωχνε κάθε φορά που της εξομολογούνταν τον έρωτά του.

Στο μεταξύ έχει φέρει στον κόσμο την κόρη της Asia, τον καρπό του έρωτά της με τον Ντεμίρ, η οποία δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της. Κι εκείνος όμως αγνοεί την ύπαρξη του παιδιού του, μέχρι τη στιγμή που ο Ντεμίρ επιστρέφει ξαφνικά στην Αντιόχεια.

Η θεία του Σουχεϊλά και ο σύζυγός της είχαν ένα ατύχημα που τον έκανε να επιστρέψει άρον, άρον. Ο ερχομός του φέρνει αναστάτωση στην Asi και στην οικογένειά της. Ο Ντεμίρ συναντιέται για πρώτη φορά με την Asia και αμέσως υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια.

Όταν μαθαίνει ότι η Asia είναι κόρη της Asi, αρχίζει να υποψιάζεται ότι μπορεί να είναι ο πατέρας της. Όταν ρωτά την Asi, εκείνη του αποκαλύπτει την αλήθεια κι εκείνος έγινε έξαλλος.

Ανάμεσά τους επικρατεί μεγάλη ένταση, όμως τελικά αποφασίζουν να φερθούν πολιτισμένα για χάρη της κόρης τους. Οι τρεις τους περνούν ευτυχισμένες στιγμές και ο Ντεμίρ έρχεται όλο και πιο κοντά με την Asi.

Μέχρι που ο Ντεμίρ μαθαίνει ότι είναι βαριά άρρωστος και πέφτει σε μελαγχολία. Αρχίζει και πάλι να απομακρύνεται από την Asi. Ο Ντεμίρ πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει χημειοθεραπείες και η Asi δεν μπορεί να καταλάβει την αντίδρασή του.

Όταν μαθαίνει την αλήθεια πηγαίνει να τον βρει, αποφασισμένη να μείνει στο πλευρό το��. Παίρνει μαζί της και την Asia, στην οποία αποκαλύπτει ότι ο Ντεμίρ είναι πατέρας της.

Την ίδια ώρα ο Κερίμ και η Ντεφνέ παντρεύονται για δεύτερη φορά και αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Κωνσταντινούπολη.

Στο τελευταίο επεισόδιο ο Ντεμίρ υποβάλλεται σε μεταμόσχευση μυελού των οστών. Δότρια είναι η μικρή Asia που καταφέρνει να σώσει τον πατέρα της και να ζήσουν και πάλι οι τρεις τους σαν οικογένεια.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top