Τέλος την κόντρα Γερμανού-Παπαβασιλείου-Δριμούση

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Τέλος στην κόντρα που δημιουργήθηκε μεταξύ Ναταλίας Γερμανού, Έλενας Παπαβασιλείου, Βασίλη Δριμούς βάζει η ίδια η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια απάντησε στα σχόλια των συνεργατών της πως «τα βρίσκω φυσιολογικά. Καταρχήν, πιστεύω ότι μπορεί και να παρεξηγήθηκαν και να διογκώθηκαν. Η αναπαραγωγή ενός σχολίου είναι σαν το χαλασμένο τηλέφωνο που παίζαμε στο σχολείο. μπορεί εγώ να πω μία φράση και αυτή στην αναπαραγωγή της να πάρει άλλες διαστάσεις», είπε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε πως «και η Έλενα ��αι ο Βασίλης εξέφρασαν τη θέση τους και πολύ καλά έκαναν, γιατί αυτό πίστευαν εκείνη τη στιγμή. Μετά, τα σχόλιά τους, στην αναπαραγωγή, πήραν διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από τις κανονικές. Και να σου πω κάτι; Ίσως κακώς εγώ έδωσα τροφή για περισσότερα σχόλια. Ίσως το λάθος είναι περισσότερο δικό μου, τώρα που το σκέφτομαι, παρά δικό τους».

Όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr, ο Δρυμούσης,είχε δηλώσει ανοιχτά ότι τον «έδιωξαν» από το «Μες την Καλή Χαρά», πετώντας παράλληλα και τις σπόντες του στο πρόσωπο της Ναταλίας, ενώ η Έλενα Παπαβασιλείου, είχε πει πως στο «Μες στην Καλή Χαρά» ένιωθε φιλοξενούμενη, και χαίρεται που τελείωσε όλο αυτό.

Άραγε αυτό ήταν; Τελείωσε η κόντρα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top