Τι συμβολίζει το μενταγιόν που δεν αποχωρίζεται η Μενεγάκη;

Το χρυσό – κόκκινο κόσμημα που «τρέλανε» φέτος την παρουσιάστρια

Τι συμβολίζει το μενταγιόν που δεν αποχωρίζεται η Μενεγάκη;

Ένα κόσμημα που πιστεύεται ότι φέρνει τύχη και κρατά μακριά το κακό μάτι δεν αποχωρίζεται φέτος η Ελένη Μενεγάκη και για χάρη του έβγαλε από το λαιμό τα αρχικά των παιδιών της! Αν το πήρε η ίδια ή είναι δώρο... παραμένει άγνωστο!

Γνωστή για τα «κολλήματα» με κάποια αξεσουάρ, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της με ένα χρυσό – κόκινο τετράφυλλο τριφύλλι και δεν βγάζει από πάνω της, ούτε στην εκπομπή, ούτε σε δημόσιες εμφανίσεις της! Μάλιστα, πολλοί το πέρασαν για σταυρό, μεταξύ των οποίων και μία τηλεθεάτρια, που ρώτησε λεπτομέρειες για το κόσμημα, αλλά μόνο το ότι δεν είναι σταυρός της αποκάλυψε η Ελένη.

eleni-2.jpg576980_390300684375712_151729423_n.jpgστα.jpg

Το τετράφυλλο τριφύλλι λέγεται ότι χρησιμοποίησαν πρώτοι οι αρχαίοι Κέλτες, πιστεύοντας ότι κρατά μακριά τα κακά πνεύματα. Η δύναμη που του αποδίδεται -η οποία ξεκινά από το απλό γούρι και φτάνει μέχρι την προστασία από το κακό μάτι- οφείλεται στο ότι τα τετράφυλλα τριφύλλια είναι πολύ σπάνια στη φύση!

Το κόκκινο – χρυσό κόσμημα έρχεται μετά το χρυσό μενταγιόν με τα γράμματα «λαβ» που φορούσε πέρσι η Ελένη και συμβόλιζε τα παιδιά της (Λάουρα, Άγγελος, Βαλέρια), αλλά και το ρολόι με το πορτοκαλί λουράκι, που πλέον μάλλον βρίσκονται σε κάποια μπιζουτιέρα της...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top