Γιώργος Λιάγκας: «Δεν σεβάστηκαν το εξώδικο τα περιοδικά»

Τι είπε για τη δημοσίευση φωτογραφιών του γιού του

Ο Γιώργος Λιάγκας με τη σύζυγο του Φαίη Σκορδά έστειλαν εξώδικο στα περιοδικά για τη δημοσίευση φωτογραφιών του γιού τους.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο είπε τα ακόλουθα: «Είχαμε στείλει εξώδικο στα περιοδικά να μην δημοσιεύονται φωτογραφίες του παιδιού χωρίς μωσαϊκό. Ωστόσο, ένα τηλεοπτικό περιοδικό έκανε το λάθος και δημοσίευσε φωτογραφία που φαινόταν καθαρά το πρόσωπο ��ου, αλλά ζήτησε συγγνώμη στο επόμενο τεύχος. Βεβαίως, το θέμα μου είναι ότι το μωσαϊκό που χρησιμοποιούσαν τα περιοδικά σταδιακά γινόταν όλο και πιο αχνό, με αποτέλεσμα να φαίνονται τα χαρακτηριστικά του Γιάννη. Έτσι, στείλαμε και δεύτερο εξώδικο με το οποίο ζητήσαμε να μην δημοσιεύονται καθόλου φωτογραφίες του μικρού. Συζήτησα ξανά το θέμα με τους δικηγόρους μας και έμαθα ότι ένα περιοδικό νομιμοποιείται να δημοσιεύει φωτογραφίες του παιδιού με μωσαϊκό, αλλά εμένα δεν μου αρκεί αυτό γιατί δεν είναι ηθικά σωστοί απέναντί μου, σε σχέση μ’ αυτό που είχα ζητήσει. Δεν σεβάστηκαν το εξώδικο. Εμένα ξεσκίστε με, αλλά σε τι έφταιξε το παιδί; Δηλαδή τα παιδιά των άλλων γιατί τα σέβεστε; Υπάρχουν παλιά αμαρτήματα στα περιοδικά που μπορώ να ανασύρω, αν θελήσω … Δεν θέλω, όμως, να κάνω μηνύσεις και αγωγές για να βγάλω λεφτά»....

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top