Κι άλλος πρώην συνεργάτης «καρφώνει» την Γερμανού!

Ποιός έφυγε από την εκπομπή χωρίς να τον ενημερώσουν;

Κι άλλος ��ρώην συνεργάτης «καρφώνει» την Γερμανού!

Ο ένας μετά τον άλλο παραπονιούνται οι πρώην συνεργάτες της Ναταλίας Γερμανού: μετά τον Βασίλη Δρυμούση, ο Δημήτρης Λαγιόπουλος αποκάλυψε ότι δεν τον ενημέρωσαν πως δεν θα συνεχίσει στο «Μες Στην Καλή Χαρά», αλλά το έμαθε από δημοσιεύματα Ίντερνετ!

«Mου έχει μείνει μια γλυκιά ανάμνηση αλλά και πικρή γεύση, αλλά είναι φυσιολογικό. Όπως επιλέχτηκα από το πουθενά για την εκπομπή, έτσι ξαφνικά αποχώρησα. Το μεγάλο μου παράπονο είναι ότι δεν με πήρε τηλέφωνο ποτέ κανένας από την παραγωγή για να με ενημερώσει ότι δεν θα συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Το έμαθα όπως κι εσείς από τα sites και τα blogs», λέει ο νεαρός παρουσιαστής και συνεχίζει: «ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά. Αυτό είναι πάρα πολύ άσχημο για μένα. Δεν είναι απλώς μια τυπική διαδικασία μετά από δύο χρόνια. Περίμενα έστω ένα "ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία”».

Πάντως, από τα δύο χρόνια στον καναπέ της Ναταλίας, ο Δημήτρης παράπονο δεν έχει: «ήταν δύο χρόνια πρωτόγνωρα για εμένα και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο live ήμουν ψαρωμένος. Θεωρώ ότι πήρα πολλά πράγματα αλλά άφησα και το στίγμα μου στην εκπομπή. Όλα στη ζωή κάνουν τον κύκλο τους κι έτσι τελείωσε και για μένα αυτό το κεφάλαιο».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top