Συνέντευξη στη Bild για τη Μέρκελ έδωσε ο Γιώργος Τράγκας!

Της τα ΞΑΝΑέχωσε: «Συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ»

Συνέντευξη στη Bild για τη Μέρκελ έδωσε ο Γιώργος Τράγκας!

Για το… «αγαπημένο» του θέμα, που δεν είναι άλλο από την Άνγκελα Μέρκελ, έδωσε συνέντευξη στη Bild ο Γιώργος Τράγκας.

Ο δημοσιογράφος, μίλησε στη γερμανική εφημερίδα ενόψει της άφιξης της καγκελαρίου στη χώρα μας, και για ακόμα μια φορά, της τα ΞΑΝΑέχωσε κανονικά.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους Γερμανούς, αλλά έχω ένα πρόβλημα με την Άνγκελα Μέρκελ. Συμπεριφέρεται σαν δεύτερος Χίτλερ, με μεθόδους δικτάτορα. Εμείς οι Έλληνες να γίνουμε μικροί και η Γερμανία να μεγαλώνει» είπε στον δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη της Bild, και ανταποκριτή στην Αθήνα, Paul Ronzheimer.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρει:

«Οι άνθρωποι υποφέρουν, δεν έχουν τίποτα να φάνε, τα φάρμακα λείπουν. Δεν μπορεί να χειροτερεύει η κατάσταση. Και ως εκ τούτου πρέπει να κάνουμε κάτι γι' αυτούς, Merkel».

Όσο για το πώς «βλέπει» τον Τράγκα ο γερμανός δημοσιογράφος που του παίρνει συνέντευξη; Διαβάστε πώς περιγράφει τη συνάντηση τους, αλλά και τον ίδιο:

«Γιώργος Τράγκας μας δίνει φιλικά το χέρι», διευκρινίζοντας πως είνα�� ο δημοσιογράφος στον οποίο επεβλήθη πρόστιμο 25.000 ευρώ επειδή χρησιμοποίησε ατυχείς χαρακτηρισμούς για την κ. Merkel στον ραδιοφωνικό αέρα, ο άνθρωπος που αποκάλεσε την κ. Merkel πατημένο στρούντελ».

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του:

«Είναι αυτές οι συγκεχυμένες θεωρίες που φαίνεται να θέλουν να πιστεύουν όλο και περισσότεροι Έλληνες», συμπληρώνοντας πως «ο κύριος Τράγκας θυμώνει όταν μιλά για την καγκελάριο. Την χαρακτηρίζει ένα κρύο πρόσωπο, μια γυναίκα χωρίς συναισθήματα».

Μάλιστα,καταλήγει πως ο Τράγκας, επέλεξε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στην Κηφισιά για την συνέντευξη κι ότι φορούσε ένα Polo μπλουζάκι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top