Κ.Λέχου: Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την προσωπική μου ζωή για να φανώ

Είναι στα σχέδια της η δημιουργία οικογένειας;

«Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει την προσωπική μου ζωή για να φανώ. Αντίθετα πολύ συχνά εξαφανίζομαι.» τονίζει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Λέχου τονίζοντας ότι «Οπότε ίσως αυτό να γεννάει ένα είδος σεβασμού από τους ανθρώπους προς εμένα και αυτό είναι πολύ θετικό. Δεν κρύβω τα προσωπικά μου, δεν μπορώ να κρύψω ένα τόσο μεγά��ο κομμάτι της ζωής μου αλλά δεν τα προτάσσω κιόλας για κανένα λόγο».

Σε ότι αφορά στην σχέση της με τον χρόνο και στα αποτελέσματα αυτού στην εμφάνισή της απαντά «Σε κανέναν δεν αρέσει να ανακαλύπτει φθορές από το χρόνο. Απλώς μου δημιουργείται ένα μεγάλο ερώτημα με το πώς μπορείς να επέμβεις για να το αλλάξεις. Το βρίσκω σουρεαλιστικό. Το να βλέπεις για παράδειγμα μια μάνα και μια κόρη δίπλα δίπλα να μοιάζουν υπερβολικά είναι σουρεαλιστικό. Μου αρέσει να προσέχω την εμφάνισή μου με φυσικούς όμως ��ρόπους. Προσπαθώ να τρώω και να κοιμάμαι σωστά να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχει να κάνει άλλωστε και με το DNA του ανθρώπου. Άλλοι γερνούν άσχημα και άλλοι όχι. Εγώ μέχρι στιγμής θεωρώ πως είμαι από τις τυχερές οπότε συμβιβάζομαι με αυτό».

Άραγε η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά της;

«Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να ακολουθεί αυτό που είναι προδιαγεγραμμένο. Ο στόχος δεν είναι να σκηνοθετείς τις κινήσεις σου αλλά να βρεις πού σε πάει το ποτάμι της ζωής σου. Είναι πολύ δύσκολο και κάποιες φορές προσπαθούμε να κάνουμε βιαίως κάποια πράγματα επειδή πρέπει και επειδή είναι έτσι τα κοινωνικά δεδομένα. Ευτυχώς ούτε εγώ ούτε η οικογένεια μου έχουμε τέτοια προβλήματα οπότε δεν δέχομαι τέτοιες πιέσεις. Απλώς ��κολουθώ την ζωή μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top