Αυτό είναι το ελληνικό παιχνίδι που απειλεί το παγκόσμιο φαινόμενο των Angry Birds

Ο κύριος Κόρνι θα τους «φάει όλους λάχανο»

Αυτό είναι το ελληνικό παιχνίδι που απειλεί το παγκόσμιο φαινόμενο των Angry Birds

Ένα ελληνικό παιχνίδι για κινητά και ταμπλέτες απειλεί το παγκόσμιο φαινόμενο των Angry Birds. Πρόκειται για τον Μίστερ Κόρνι, που έφτιαξε ο Χάρης Καλογήρου, προγραμματιστής από τη Λάρισα.

«Είναι ένα τερατάκι ο κύριος Κόρνι, ο οποίος πεινάει πάρα πολύ και του αρέσει πολύ το ποπ κορν και σκοπός σου είναι να το ταϊσεις όσο περισσότερο γίνεται.» εξομολογείται ο Χάρης Καλογήρου.


«Όταν είχε κυκλοφορήσει τον πρώτο μήνα ήταν πάνω απ' τα Angry Birds.» προσθέτει ο εμπνευστής και κατασκευαστής του παιχνιδιού το οποίο «κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο και για να κατασκευαστεί πήρε γύρω στους 8 μήνες».

Μάλιστα ο Κόρνι είναι δημοφιλής στην Κίνα!

«Αυτή τη στιγμή πηγαίνει πάρα πολύ καλά στην Κίνα το παιχνίδι, όπου δεν ξέρω για ποιο λόγο, είναι και θέματα κουλτούρας εκεί πέρα, έχουν ενθουσιαστεί πάρα πολύ, σε κατάσταση που κάποια στιγμή θέλουν να φτιάξουν παιχνίδια βασισμένα στον Κόρνι. Λούτρινα κλπ.»


Για να ταΐσετε πάντως τον Κόρνι μέχρι ...σκασμού, αρκεί να έχετε έξυπνο κινητό τηλέφωνο ή ταμπλέτα.

«Γενικά οπουδήποτε μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές για την κινητή σου πλατφόρμα συνήθως υπάρχει.»

Σημειώνεται ότι ο Χάρης θα μπορούσε να εργαστεί ως προγραμματιστής στο εξωτερικό, παρόλα αυτά παραμένει στη Λάρισα και μάλιστα ετοιμάζει και νέο παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα!

«Τα Χριστούγεννα θα κυκλοφορήσει μια χριστουγεννιάτικη έκδοση του Κόρνι και στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει το καινούργιο, το οποίο δεν έχει να κάνει με τον Κόρνι, είναι κάτι καινούργιο.» καταλήγει ο Χάρης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top