Εμπλοκή με τη Ζ. Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars

Τι εμποδίζει να αναλάβει την παρουσίαση του show;

Εμπλοκή με τη Ζ. Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars
Εκεί που όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει η προετοιμασία στο Dancing και η λίστα των συμμετεχόντων όλο και αυξανόταν, τελικά προέκυψε θέμα με τη Ζέτα Μακρυπούλια που μπορεί να ανατρέψει εντελώς τα σχέδια της παραγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν και η Ζέτα Μακρυπούλια είχε μυστική συνάντηση πριν από λίγες μέρες με τον Γιάννη Λάτσιο και όλα έδειχναν ότι έχουν συμφωνήσει στην τελευταία της συνάντηση με τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής, κάποια πράγματα άλλαξαν.

Τι άλλαξε; Μα το γεγονός ότι η Ζέτα τους ανακοίνωσε ότι τις Κυριακές που μεταδίδεται συνήθως το Dancing εκείνη έχει θεατρικές υποχρεώσεις, αφού το χειμώνα θα πρωταγωνιστεί στα «Βαφτίσια» με το Νίκο Μουτσινά.

Βλέπετε τα θέατρα τις Κυριακές δίνουν διπλές παραστάσεις, με τη δεύτερη να ξεκινά στις 21:00 το βράδυ, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον η Ζέτα να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο μέρη.

Από την εταιρεία παραγωγής πάλι πιστεύουν ότι το πρόβλημα αυτό θα λυθεί, αφού υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δύο πλευρές.

Όσο για το ποια αστέρια θα χορέψουν φέτος; Η λίστα όλο και μεγαλώνει, ενώ τα ραντεβού διαδέχονται το ένα το άλλο. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι της Δούκισσας Νομικού, της Έλενας Παπαβασιλείου, του Γιώργου Τσαλίκη, του Σπύρου Σούλη και του Σπύρου Χαριτάτου. Απάντηση στον ΑΝΤ1 περιμένουν από την Κέλυ Κελεκίδου, ενώ μετά τη Μαρία Κορινθίου ακούγεται έντονα και το όνομα Γιάννη Αϊβάζη.

Η Κάτια Δανδουλάκη θεωρείται σίγουρη για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή, ενώ και η Βάνα Μπάρμπα έχει δηλώσει ότι θέλει να συμμετάσχει.

Όταν λοιπόν οι υπεύθυνοι καταλήξουν στα ονόματα, θα ξεκινήσουν αμέσως οι πρόβες, αφού στον ΑΝΤ1 θέλουν να ξεκινήσει το show στις 4 Νοεμβρίου.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top