Ποιά Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει στα θρανία;

Τι λέει η ίδια για το τηλεοπτικό της μέλλον

Ποιά Ελληνίδα παρουσιάστρια επιστρέφει στα θρανία;

Το ότι μιλάει με τον ΑΝΤ1 αλλά ακόμα δεν έχει κάτι να ανακοινώσει, αποκαλύπτει η Σίσσυ Χρηστίδου, την ώρα που οι φήμες την θέλουν να… επιστρέφει στις σπουδές της!

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις με το κανάλι, αλλά ακόμα δεν έχω να σας ανακοινώσω κάτι. Γνωρίζω πως τα οικονομικά περιθώρια στους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι στενά, αλλά ελπίζω για το καλύτερο», λέει η παρουσιάστρια σε μηνιαίο περιοδικό και ποζάρει στον φακό του.

Όπως προσθέτει η Σίισυ, δεν έχει πρόβλημα να δεχθεί μείωση μισθού καθώς οι εποχές είναι ιδιαίτερα δύσκολες: «δεν ήμουν ποτέ από τις παρουσιάστριες με τα χρυσά συμβόλαια. Ο λόγος που θέλω να εργάζομαι δεν είναι μόνο οικονομικός, αγαπάω τη δουλειά μου και νιώθω δημιουργική μέσα από αυτήν. Φυσικά και προσαρμόζομαι στην εποχή, όπως οποιοσδήποτε άνθρωπος αγαπάει τη δουλειά του. Θα ήταν τουλάχιστον ανοησία το αντίθετο».

Στο μεταξύ, δημοσίευμα αναφέρει πως η παρουσιάστρια -μιας και δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις- σκέφτεται να επιστρέψει στα θρανία και να τελειώσει την ιδιωτική σχολή που είχε ξεκινήσει, κάνοντας σπουδές στη σκηνοθεσία και την παραγωγή.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top