Τα καρφιά του Δ. Καμπουράκη και του Γ. Οικονομέα για τον Γ. Παπαδάκη

Πώς τους απάντησε ο παρουσιαστής;

Τα καρφιά του Δ. Καμπουράκη και του Γ. Οικονομέα για τον Γ. Παπαδάκη
Αρχίζει και φουντώνει για τα καλά ο ανταγωνισμός στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Με αφορμή λοιπόν τους Έλληνες ομογενείς που έχουν μαζέψει τα 600 δισ. για να ξεχρεώσει η Ελλάδα ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας άρχισαν να μιλούν πολύ απαξιωτικά για τους ανθρώπους που εμφανίζονται εκπρόσωποι του οργανισμού που έχει μαζέψει τα χρήματα και που βγήκαν χθες στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.

«Εμένα μετά από όλα αυτά με σταμάταγαν στο δρόμο και με ρωτούσαν πού είναι τα 600 δισ. Κι εκτός αυτού με πήραν τηλέφωνο διάφοροι συνάδελφοί σου και συνάδελφοί μου και μου είπαν να ασχοληθούμε μ’ αυτό το θέμα για να κάνουμε νούμερα», είπε όλο νόημα ο Γιώργος Οικονομέας για να του απαντήσει ο Δ. Καμπουράκης:

«Δεν μπορούμε να πουλάμε τη μισή εκπομπή φόβο και την άλλη μισή ελπίδα ανύπαρκτη».

Ο Γ. Παπαδάκης πάλι δεν θέλησε να ανεβάσει τους τόνους. Αρχή είναι ακόμα άλλωστε. Αρκέστηκε απλά να στείλει έναν χαιρετισμό στους… ανταγωνιστές του και να το αφή��ει εκεί το πράγμα.

«Αν αφήσεις κάτι να θεριεύει και μπει μάλιστα και στον ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών δεν βγάζεις άκρη. Το’ πε ο Παπαδάκης, δεν το’ πε ο Παπαδάκης. Το’ πε ο Οικονόμου, δεν το’ πε ο Οικονόμου. Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Τα παιδιά είναι φιλαράκια μου… και ο Γιώργος ο Οικονομέας και ο Δημήτρης ο Καμπουράκης», είπε ο παρουσιαστής που διατηρεί σταθερά την πρωτιά και μιλά από θέση … ισχύος.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top