Ν. Καραγιάννη: «Θα ζήσω και θα το παλέψω»

Συνεχίζει τον αγώνα της κατά της νευρικής ανορεξίας

Ν. Καραγιάννη: «Θα ζήσω και θα το παλέψω»

Μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της έδωσε η ραδιοφωνική παραγωγός, Νανά Καραγιάννη, μιλώντας για το μεγάλο αγώνα που δίνει εναντίον της νευρικής ανορεξίας.

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για εκείνη τον τελευταίο καιρό, λόγω κάποιων φωτογραφιών που δημοσίευσε η ίδια στη σελίδα της σ��ο Facebook και στις οποίες η εικόνα της είναι σοκαριστική.

«Οι νέες αλλαγές στη ζωή μου είναι αρκετές. Η μεγαλύτερη, ότι αποφάσισα να ασχολούμαι λίγο περισσότερο με τον εαυτό μου, ουσιαστικά, όχι μόνο νύχια και μαλλιά που λέμε, αλλά να είμαι πιο ήρεμη και λιγότερο αγχωτική και να μοιράζω πιο σωστά το χρόνο και την ενέργειά μου», είπε και συνέχισε:

«Τελικά όλοι θέλουμε το χρόνο μας και την κατάλληλη στιγμή. Ουσιαστικά ώρα νιώθω πραγματικά έτοιμη. Ίσως επειδή έχω ταλαιπωρηθεί χρόνια πολλά, ίσως γιατί είμαι και μεγαλοκοπέλα. Ενδεχομένως γιατί έχω περισσότερα κίνητρα ή τώρα αντιλήφθηκα πραγματικά τις διαστάσεις και τις ολέθριες συνέπειες της όλης μου περιπέτειας. Τώρα είμαι έτοιμη και πιστεύω ότι θα την κερδίσω αυτή τη μάχη».

Στο πλευρό της έχει τον σύζυγό της, Γιάννη, που στέκεται βράχος δίπλα της σε όλη αυτή την περιπέτεια και τη στήριξη αρκετών ανθρώπων όχι μόνο από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Όσο για εκείνους από το χώρο που ασχολούνται μαζί της, λέει ότι δεν θυμώνει με κανένα και ότι αυτό που την απασχολεί είναι να βελτιωθεί η υγεία της.

«Είμαι πολύ καλά και εμφανισιακά και ψυχολογικά. Προσεχώς καλύτερα πιστεύω», είπε.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top