Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο Μοιραίο Έρωτα

Κάντε κλικ και δείτε τι θα γίνει

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο τούρκικο σήριαλ «Μοιραίος Έρωτας». Η Εντά και ο Χαρούν εξακολουθούν να βρίσκονται σε διάσταση με αποτέλεσμα η μικρή Γιαγμούρ να υποφέρει. Η Εντά βλέπει το πόνο της κόρης της αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί αλλιώς τα συναισθήματά της. Συνειδητοποιεί ότι για να είναι καλά η κόρη της πρέπει να βάλει νερό στο κρασί της.

Έτσι και οι δυο τους αποφασίζουν να διαχειριστούν τους κανόνες συμβίωσής τους. Την ίδια ώρα ο Χαρούν θα ανακαλύψει σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα του Κενάν ενώ τα ψυχολογικά βασανιστήρια του Μπατού προς τη Νισά, γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα.

Από την άλλη η οικογένεια των Γκιουλέρ, περνά όμορφες στιγμές με την Γιαγμούρ και ο Μπατού καταφέρνει να ξεφύγει από μια άλλη παγίδα, βγάζοντας από την μέση κάποια ενοχοποιητικά στοιχεία. Την ίδια ώρα ο Αράς προσπαθεί να βρει ποιος κρύβεται πίσω από την απόπειρα δολοφονίας του.

Η Εντά δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από την Ετζέ που της ζητά να συναντηθούν. Συγχρόνως ο Μπουράκ ζει ένας φρικιαστικό εφιάλτη. Θα κάνει άραγε ότι του ζητήσει ο Μπατού;

Η συνέχεια επί της οθόνης...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top