Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για τον καρκίνο του μαστού

Τι λέει για την πρόληψη και η φιλανθρωπική της φωτογράφηση

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για τον καρκίνο του μαστού

Την σημασία της πρόληψης στην «μάχη» κατά του καρκίνου του μαστού τονίζει σε μήνυμά της η Ελένη Μενεγάκη, που φωτογραφήθηκε μαζί με τον Δούκα Χατζηδούκα στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης.

2.jpg

«Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας και να μεταφέρουμε παντού ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Η πρόληψη σώζει ζωές. Είναι κάτι που το ακούμε από μικρά παιδιά κι όμως πολλές φορές το ξεχνάμε, το αμελούμε, δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να τύχει σε εμάς. Πόσα και πόσα σπίτια, γύρω μας, δίπλα μας, έχουν τουλάχιστον έναν άνθρωπο που έχει νοσήσει από τον καρκίνο του μαστού», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Η Ελένη συμμετέχει αφιλοκερδώς και φορά το βραχιολάκι που σχεδίασε ο Δούκας Χατζηδούκας για την εκστρατεία που κάθε χρόνο κάνει η εταιρεία καλλυντικών Estee Lauder.

douk.jpg

Η καμπάνια γίνεται εδώ και 20 χρόνια. Φέτος, τα βραχιόλια είναι σε σχήμα οβάλ από ανάγλυφο μέταλλο σε ροζ και γκρι χρώμα απεικονίζοντας την γκρι κορδέλα, ενώ ο ανδρικός πληθυσμός μπορεί να το έχει σε μαύρο μεταλλικό χρώμα με διακριτικά χαραγμένο επάνω του το συμβολικό κορδελάκι.

Όπως κάθε φορά, τα βραχιόλια θα είναι διαθέσιμα όλο τον Οκτώβριο έναντι 10 ευρώ και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν ενισχύουν τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top