Βαφτίζει σήμερα την κόρη της η Κατερίνα Καραβάτου

Ετοιμάζεται για τη μεγάλη… βουτιά η μικρή Αέλια

Βαφτίζει σήμερα την κόρη της η Κατερίνα Καραβάτου

Μεγάλη μέρα σήμερα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατέρο Κατσούλη, γεμάτη συγκίνηση και ευχάριστη αγωνία. Ο λόγος; Μα σήμερα θα βαφτίσουν τη μονάκριβη κόρη τους, μία μέρα μάλιστα μετά από τα πρώτα της γενέθλια.

Η βάφτιση θα γίνει ��τις 13:30 στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό και Κατερίνα και Κρατερός δηλώνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το όνομα της μικρής θα είναι Αέλια, που στην ομηρική γλώσσα σημαίνει ενέργεια εκπορευόμενη από τον ήλιο, ενώ η μικρούλα θα έχει τέσσερις νονούς παρακαλώ, δύο φίλες της μαμάς, τη Σμαράγδα Μακρή και τη Λήδα Παπαδοπούλου και δύο φίλους του μπαμπά, τον Ιερόθεο Μπεναρδή και τον Λυκούργο Τζαρδή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο στολισμός της εκκλησίας και όλη η διακόσμηση της βάφτισης θα έχουν φυσικά θέμα τον ήλιο. Οι μπομπονιέρες θα είναι μικρές τσαντούλες που θα έχουν μέσα εκτός από τα κουφέτα και μικρά δωράκια, ενώ θα είναι διαφορετικές για μεγάλους και παιδιά.

Μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει ένα μικρό παρτάκι στο σπίτι του ζευγαριού, όπου οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι.

Και επειδή η Κατερίνα και ο Κρατερός αγαπούν πολύ την Κρήτη και τα έθιμά της, στη βάφτιση θα υπάρχουν και τα απαραίτητα κρητικά εδέσματα για τους εκλεκτούς τους καλεσμένους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top