Ο Νίκος Αλιάγας θα γίνει μπαμπάς!

Στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της η καλή του

Ο Νίκος Αλιάγας θα γίνει μπαμπ��ς!

Σε πελάγη ευτυχία πλέει ο Νίκος Αλιάγας, αφού σε τέσσερις μήνες θα γίνει μπαμπάς; Σύμφωνα με το Fthis εδώ και λίγο καιρό ήταν έντονες οι φήμες ότι η σύντροφος του παρουσιαστή, Τίνα Γρηγορίου είναι έγκυος.

aliagas1.jpg

Εκείνος όμως έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δε θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, προσπαθώντας να τη διαφυλάξει.Όμως κοτζάμ εγκυμοσύνη δεν κρύβεται και τώρα που η κοιλίτσα της Τίνας έχει φουσκώσει αρκετά, οι μέλλοντες γονείς πόζαραν μπροστά στο φωτογραφικό φακό, λάμποντας από ευτυχία.

a;iagas2.jpg

Οι δυο τους βρέθηκαν την περασμένη Κυριακή σε πριβέ κονσέρτο στην Oper Garnier του Παρισιού προς τιμήν του George Michael. Μάλιστα ο super star παραχώρησε και συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα για τη ραδιοφωνική του εκπομπή.

aliagas2.jpg


Η σύντροφος του Νίκου Αλιάγα είναι επιστήμονας. Το 1998 πήρε πτυχίο Φιλοσοφίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το 2002 πήρε Master στην Κοινωνική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Surrey. Έχει διδακτορικό στη Συμβουλευτική Ψυχοθεραπευτική Ψυχολογία και η έδρα της είναι στο Λονδίνο, ενώ διατηρούσε και το δικό της ιατρείο στο Chelsea.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top