Στον αέρα «Βασιλιάδες» και «Master Chef»

Γιατί δεν προχωρούν οι δυο παραγωγές του Mega

Στον αέρα «Βασιλιάδες» και «Master Chef»

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο έχουν δημιουργήσει προβλήματα ακόμα και σε τηλεοπτικά προγράμματα όπως είναι οι «Βασιλιάδες» και το «Master chef».

Και τα δυο είναι παραγωγές του studio ΑΤΑ, που είναι από τις παλαιότερες και σημαντικότερες στον χώρο εταιρείας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, υπέγραψε κάποιες θρυλικές σειρές της δεκαετίας του ’70όπως ο «Γιούγκερμαν» και «Ο Χρηστός ξανασταυρώνεται», καθώς και σειρές που σηματοδότησαν το ξεκίνημα της ιδιωτικής τηλεόρασης, όπως οι «Τρεις χάριτες» και οι «Απαράδεκτοι». Στις πιο πρόσφατες συγκαταλέγονται «Παρά πέντε», «Λατρεμένοι μου γείτονες» και «ευτυχισμένοι μαζί».

Εκτός από τις παραγωγές η λίστα επριλαμβάνει και ακριβά show όπως «Μπράβο», «Πολύ την Κυριακή», reality show όπως «Survivor Ελλάδα-Τουρκία», «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», «Money drop», «Master Chef».

Ο δεύτερος κύκλος του «Master chef» ήταν να βγει στον αέρα από την προηγούμενη σεζόν, αλλά το Mega αποφάσισε να το κρατήσει για την ερχόμενη, ώστε να έχει ένα δυνατό όπλο στη μάχη του prime time. Τώρα όμως κινδυνεύει να μείνει και χωρίς αυτό, αφού η εταιρεία παραγωγής δεν έχει παραδώσει στο κανάλι της Μεσογείων τα επεισόδια.

Δεν έχει πραγματοποιηθεί ούτε και το μοντάζ , αφού για να γί��ει αυτό πρέπει πρώτα η εταιρεία να συμφωνήσει με το κανάλι για να λάβει μέρος των χρημάτων που χρειάζεται.

Ο χρόνος πιέζει και ακόμα δεν ξέρουμε αν θα γίνει τον Νοέμβρη, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το ίδιο ισχύει και τους «Βασιλιάδες». Αν δεν πληρωθούν μέχρι τον Οκτώβρη δεν θα μπουν για γυρίσματα τον Νοέμβρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top