ΣΟΚ! Η Oprah Winfrey “γέρασε” απότομα!

Δείτε πώς έγινε η γνωστή παρουσιάστρια

ΣΟΚ! Η Oprah Winfrey “γέρασε” απότομα!

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, έλεγαν οι αρχαίοι, όμως η Oprah Winfrey δεν δίνει σημασία στα ρητά και για δεύτερη φορά θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο δράμα «The Butler».

Η Oprah θα υποδυθεί μια γυναίκα που κατά την εξέλιξη της ταινίας παρακολουθούμε τη ζωή της από όταν ήταν 22 ετών μέχρι τα 90 της!

Δεν έχει γίνει γνωστό αν μια άλλη ηθοποιός θα υποδυθεί τον χαρακτήρα σε νεαρή ηλικία, πάντως το σίγουρο είναι ότι η Oprah θα την υποδυθεί όταν πλέον θα είναι ηλικιωμένη.

Μάλιστα μόλις κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα που δείχνουν την παρουσιάστρια να έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου.

Φορώντας μια φουντωτή περούκα με γκρίζα μαλλιά και χάρη στο μακιγιάζ της, η 59χρονη Oprah δείχνει αρκετά γερασμένη και απέχει πολύ από την εικόνα της βασίλισσας της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η ίδια μάλιστα είχε αποκαλύψει μέσω Twitter ότι ο make up artist είχε δημιουργήσει μια μάσκα από σιλικόνη για να είναι πιο ρεαλιστικό το αποτέλεσμα.

Στ��ν ταινία η Oprah θα υποδύεται την Gloria Gaines, τη σύζυγο του μπάτλερ του Λευκού Οίκου Cecil που θα υποδύεται ο Forest Whitaker.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top