Ποιούς σταρ να προσέχεις για να μην πέσεις θύμα στο Ίντερνετ

Τα 10 δολώματα της showbiz που χρησιμοποιούν οι χάκερς

Χρησιμοποιώντας τα ονόματα 20 προσώπων της showbiz στήνουν παγίδες στο Ίντερνετ οι χάκερς, κάνοντας τους celebrities δόλωμα για ιούς, υποκλοπές προσωπικών δεδομένων και ηλεκτρονικές απάτες!

Σε λίστα που δημοσίευσε η γνωστή εταιρεία McAfee περιλαμβάνονται 19 διάσημες γυναίκες και ένας μόνο άνδρας, ενώ επισημαίνεται πως οι χρήστες του Ίντερνετ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αναζητήσεις που κάνουν για τα πρόσωπα αυτά.

Η Emma Watson από τον «Harry Potter» είναι η πλέον επικίνδυνη, καθώς όσοι ψάχνουν στο Διαδίκτυο πληροφορίες και υλικό για εκείνη έχουν μία στις 8 πιθανότητες να κάνουν κλικ σε «μολυσμένη» ιστοσελίδα.

Ακολουθούν οι Jessica Biel, Eva Mendes, Selena Gomez και Halle Berry, ενώ ο μοναδικός άνδρας της λίστας βρίσκεται στη θέση 13 και είναι ο παρουσιαστής Jimmy Kimmel.

Την 10άδα με τους σταρ – δόλωμα των χάκερς συμπληρώνουν οι Megan Fox, Shakira, Cameron Diaz, Salma Hayek και Sofia Vergara.

Τα μάτια σας δεκατέσσερα λοιπόν, καθώς, όπως τονίζει η McAfee είναι πολύ πιθανόν να πέσετε θύμα ενός ιού ή ηλεκτρονικής απάτης!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top