Η Britney Spears προσπάθησε να φύγει από το X – Factor στην πρώτη κιόλας οντισιόν

Την έδωσε στεγνά ο Simon Cowell

Η Britney Spears προσπάθησε να φύγει από το X – Factor στην πρώτη κιόλας οντισιόν

Θυμάστε που πριν από ένα χρόνο είχαμε γράψει ότι η Britney Spears έπαθε κρίση πανικού και έφυγε από τις οντισιόν του X – Factor, αφήνοντας στα ��ρύα του λουτρού διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή;

Τότε οι υπεύθυνοι του talent show είχαν πει ότι δεν ήταν τίποτα σημαντικό και πως η Britney πάσχει από το σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας.

Έλα μου όμως που βγήκε ένα χρόνο μετά και έδωσε στεγνά την τραγουδίστρια, λέγοντας ότι τότε η Britney προσπάθησε να εγκαταλείψει δια παντός το show που τη χρησοπλήρωνε 15 εκατομμύρια δολάρια το επεισόδιο!!!

«Κανείς δε θα παραδεχθεί ότι το πιο ακριβοπληρωμένο σου αστέρι προσπάθησε να φύγει από το show μόλις μετά από 20 λεπτά δουλειάς», είπε στο TMZ ο Simon Cowell.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι τότε η Britney του είχε εκφράσει τις αμφιβολίες της για το αν θα μπορούσε να συνεχίσει στην εκπομπή. Τότε ο Simon επιστράτευσε κάθε επιχείρημα που μπορούσε να σκεφθεί για να τη μεταπείσει και τελικά τα κατάφερε.

Πάντως μέχρι να τα καταφέρει πέρασαν τέσσερις οντισιόν, με τη θέση της Britney να παραμένει κενή και εκείνη μέσω Twitter να διαψεύδει τις φήμες ότι έχει αποχωρήσει από το X – Factor.

Η αλήθεια όμως είναι ότι αρκετές φορές η Britney εγκατέλειψε το πλατό των οντισιόν, είτε γιατί κάποιος από τους διαγωνιζόμενους ήταν αγενής, είτε γιατί κάποιος άλλος «εκτέλεσε» εν ψυχρώ κάποιο από τα τραγούδια της.

Εμ, αυτοί οι stars έχουν και τις παραξενιές τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top