Ποιος θα κάτσει στον καναπέ του «Μες στην Καλή Χαρά»;

Ξεκίνησαν οι οντισιόν για την παρέα της Ναταλίας

Ποιος θα κάτσει στον καναπέ του «Μες στην Καλή Χαρά»;

Με εντατικούς ρυθμούς γίνονται οι προετοιμασίες για το «Μες στην Καλή Χαρά». Από τα μέσα καλοκαιριού ήταν γνωστό ότι οι υπε��θυνοι του ALPHA ήθελαν να ανανεωθεί η ομάδα της εκπομπής, οπότε χθες έγιναν και οι πρώτες οντισιόν για να δούμε ποιος θα κάτσει τελικά στον καναπέ δίπλα στη Ναταλία Γερμανού.

Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι ο Θέμης Γεωργαντάς παραμένει στη θέση του, ενώ επέστρεψε και ο Παύλος Σταματόπουλος που πέρσι βρισκόταν στο Πρωινό ΑΝΤ1. Στην παρέα δεν θα βρίσκονται πλέον ο Δημήτρης Λαγιόπουλος και η Έλενα Παπαβασιλείου.

Ανάμεσα στα άτομα που πέρασαν από το Studio Pro, όπου έγινε η οντισιόν ήταν η Δέσποινα Καμπούρη, η Ευαγγελία Αραβανή, η Βάσω Κολλυδά, η Μαρία Ένεζλη, ο Παναγιώτης Χατζιδάκης και η Κατερίνα Χιωτίνη που πέρσι τον χειμώνα την είδαμε να παίζει τη γραμματέα στο σίριαλ «Βασιλιάδες».

Οι υποψήφιοι έμπαιναν στο πλατό ανά ζευγάρια και μαζί με τη Ναταλία Γερμανού, τον Παύλο Σταματόπουλο κι έναν δημοσιογράφο της εκπομπής που παρίστανε τον καλεσμένο, έγραφαν διάφορες ενότητες της εκπομπής.

Παρούσα ήταν επίσης η Ρούλα Κορομηλά, η Αγλαΐα Λάτσιου που έχει αναλάβει και την παραγωγή της εκπομπής και φυσικά ο σκηνοθέτης Περικλής Ασπρούλιας και η αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα.

Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κάτσει δίπλα στη Ναταλία θα το μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν οι υπεύθυνοι της εκπομπής το… σκέφτονται.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top