«Πάτωσε» το τηλεοπτικό show της Rihanna

Μικρό το ενδιαφέρον για τα ρούχα της… RiRi

«Πάτωσε» το τηλεοπτικό show της Rihanna

Πώς και πώς περίμεναν τα περιοδικά την πρεμιέρα του τηλεοπτικού fashion show της Rihanna, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ίσχυε και για τους τηλεθεατές. «Πάτωσε» σας λέμε το φιλόδοξο project, αφού λίγοι ήταν εκείνοι που στήθηκαν μπροστά από την τηλεόρασή τους για να δουν το πρώτο επεισόδιο.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της πρώτης εβδομάδας, μόλις 95.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την προσπάθεια νέων σχεδιαστών για να φτιάξουν ρούχα που θα φορέσει η RiRi.

Τη δεύτερη εβδομάδα μάλιστα η τηλεθέαση έπεσε ακόμα περισσότερο, με μόλις 79.000 τηλεθεατές να παρακολουθούν το show, ενώ την τρίτη εβδομάδα παρακολούθησαν την εκπομπή 100.000 τηλεθεατές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun ο ανταγωνισμός του show της Rihanna είναι πολύ έντονος, αφού απέναντί του έχει το «Bad Education». Πάντως η παραγωγή του show δεν απογοητεύεται ακόμα και υποστηρίζει ότι οι θαυμαστές της τραγουδίστριας δε θα την αφήσουν έτσι.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η Rihanna χρειάζεται επειγόντως μια αλλαγή στο στυλ της, αφού οι τελευταίες εμφανίσεις της δεν χαρακτηρίζονται για το καλό τους γούστο και το στυλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top