Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η νέα ζωή μετά τον χωρισμό της

Κάνει ό,τι μπορεί για να προωθήσει την Ελλάδα

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Η νέα ζωή μετά τον χωρισμό της

Πρώτη ανάρτηση: 28/08/2012 01:00​

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μίλησε στη Χριστίνα Λαμπίρη για τη νέα ζωή, μετά τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της.

Η παρουσιάστρια, μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα, επέστρεψε στη Σουηδία.

Η Αλεξάνδρα άνοιξε την καρδιά της λέγοντας πως δεν έχει σχέση και δεν σκέφτεται να παντρευτεί.

«Είμαι πάρα πολύ καλά , αλλά δεν υπάρχει κανένας μεγάλος έρωτας... Αν υπήρχε κανένας μεγάλος έρωτας, θα το βλέπατε άλλωστε. Θα ήμουν αστραφτερή, λαμπερή», ισχυρίζεται η παρουσιάστρια.

Όσο για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγο της, υποστηρίζει πως «είμαστε πάρα πολύ πολιτισμένοι. Ζούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και μου λέει μάλιστα η μικρή "μαμά γιατί ο μπαμπάς δεν έρχεται να μείνει εδώ πέρα στο δωμάτιό μου , αφού κοιμόμαστε έτσι κι αλλιώς μαζί;" Δηλαδή είμαστε πάρα πολύ καλά με τον μπαμπά της , δεν το συζητώ».

Ακόμα, μίλησε για τον έρωτα λέγοντας «εντάξει. Εγώ περιμένω. Το θέμα είναι.. τον πρίγκιπα; Νομίζω πραγματ��κά ότι κάτι μου έχει και μένα ο Θεός».

Τέλος, προωθεί την Ελλάδα στο εξωτερικό λέγοντας πως «όποτε μα όποτε με χρειαστεί η Ελλάδα, για να προσφέρω και να βοηθήσω, θα είμαι πάντα εκεί. Δηλαδή όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι κάνω τα πάντα στη Σουηδία για να προωθήσω την Ελλάδα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top