Ντ. Κουτροκόη: «Ο γάμος μου θα είναι παραδοσιακός»

Διακοπές μόνο μια εβδομάδα για να παντρευτεί και μετά πάλι πίσω

Διακοπές φέτος, γι��κ για την Ντόρα Κουτροκόη. Μετά από έναν απαιτητικό χειμώνα στο πλευρό του Γ. Παπαδάκη, ανέλαβε τα ηνία της καλοκαιρινής ενημερωτικής εκπομπής του ANT1 και από ξεκούραση μηδέν. Μόνο την επόμενη εβδομάδα θα έχει μια μικρή άδεια κι αυτή για να παντρευτεί τον καλό της Μανώλη Λουπασάκη.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο κεντρικό δελτίο του STAR και αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για το γάμο της που θα γίνει 1η Σεπτεμβρίου στην Κρήτη.

«Ο γάμος θα είναι κρητικός, παραδοσιακός. Θα υπάρχουν λίρες, αλλά θα υπάρχουν και δικά μου στοιχεία, από τη Β. Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη», είπε.

Στα διαλλείματα της εκπομπής σου λέει κανόνιζε η δημοσιογράφος τις λεπτομέρειες του γάμου για να είναι όλα στην εντέλεια. Όπως μας είπε λοιπόν ο γάμος θα γίνει στην Παλαιοχώρα Χανίων και θα έχει περίπου 300 καλεσμένους, ανάμεσά τους φυσικά και ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το νυφικό της είναι μακρύ με ένα μικρό πέπλο, αρκετά κλειστό και συντηρητικό και βρίσκεται ήδη στην Κρήτη, όπου θα πάει και η Ντόρα Κουτροκόη την επόμενη εβδομάδα.

Μετά τον γάμο όμως το πρόγραμμα δεν προβλέπει γαμήλιο ταξίδι, αφού θα επιστρέψει δριμύτερη στο πόστο της.

«Θα επιστρέψω, αλλά δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω. Μέχρι πότε θα είναι η εκπομπή. Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα και δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το χειμωνιάτικο πρόγραμμα», είπε.

Όσο για το τι θα κάνει το χειμώνα; Αυτό ούτε και η ίδια το γνωρίζει.

«Δεν έχουμε κάνει προς το παρόν κάποια συζήτηση για το χειμερινό πρόγραμμα γιατί έχουμε ένα μήνα που ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε και τον Σεπτέμβριο. Δεν έχει οριστεί η ημερομηνία για το πότε θα ξεκινήσει ο Γιώργος Παπαδάκης, οπότε δεν ξέρουμε τίποτα», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top