Στη ΝΕΤ ο Αιμίλιος Λιάτσος

Στη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης

Στη ΝΕΤ ο Αιμίλιος Λιάτσος

Πρώτη ανάρτηση: 21/08/2012, 20:45

Ο Αιμίλιος Λιάτσος, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του star.gr, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη ΝΕΤ, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, μετά από πρόταση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου.

Ύστερα από μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην ιδιωτική τηλέοραση με πολλές πρωτιές, ο γνωστός δημοσιογράφος είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να αναλάβει τα ηνία της κρατικής τηλεόρασης.

Ο Αιμίλιος Λιάτσος ξεκίνησε την καριέρα του στις εφημερίδες «Τα Νέα» και «Έθνος», ενώ από το 1989, οπότε και κάνει την εμφ��νισή της η ιδιωτική τηλεόραση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αναλαμβάνοντας τη θέση του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega και στη συνέχεια τις ενημερωτικές εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού.

Από τον Μάιο του 2004 παρουσίαζε με μεγάλη επιτυχία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ τον Ιούλιο του 2004 άνοιξε τη δική του εφημερίδα, «Παρασκευή +13», η οποία πριν από μερικές ημέρες ανέστειλε την κυκλοφορία της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top