Ολυμπιονίκες έσπασαν τηλεοπτικό πλατό για πλάκα!

Ζημιές 30.000 ευρώ on air – «απλά το γιορτάζαμε», είπαν

Σπάζοντας το τηλεοπτικό πλατό που τους φιλοξενούσε σε απευθείας σύνδεση θέλησαν να… γιορτάσουν το χρυσό στους Ολυμπιακούς αγώνες Γάλλοι αθλητές!

Οι παίκτες της Εθνικής χάντμπολ της Γαλλίας έδιναν συνέντευξη στο ιντερνετικό κανάλι της εφημερίδας «L’ Equipe», όταν, ξαφνικά, άρχισαν να… διαλύουν τα πάντα.

Άφωνοι έμειναν οι άνθρωποι του καναλιού και κάποιοι τραβούσαν τα μαλλιά τους, όσο οι Ολυμπιονίκες ξήλωναν το πάνελ και έσπαγαν ό,τι έβρισκαν!

Η... πλάκα των Ολυμπιονικών θα κοστίσει 30.000 ευρώ, ενώ στα γαλλικά ΜΜΕ επικρατεί σάλος, με κάποιους να ζητούν την τιμωρία των Ολυμπιονικών με ποινή ανάλογη με εκείνη που επιβλήθηκε στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Γαλλίας, μετά τα πειθαρχικά παραπτώματα στο Μουντιάλ του 2010 και το Euro 2012.

Καθησυχαστικοί, πάντως, ήταν οι Ολυμπιονίκες, που, όπως είπαν, απλά... γιόρτασαν το χρυσό: «θέλαμε να μεταφέρουμε το εορταστικό κλίμα. Δεν είναι χουλιγκανισμός αυτό. Απλά, όταν υπάρχουν μικρόφωνα και κάμερες, όλα γίνονται σε κοινή θέα. Ίσως παρεκτραπήκαμε λίγο, αλλά δεν πρέπει να το κάνουμε θέμα», είπε ο προπονητής της ��μάδας, Claude Onesta!

Δείτε στο βίντεο την... πλάκα των Ολυμπιονικών

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top