Γνωστή παρουσιάστρια έκανε επτά χρόνια ψυχοθεραπεία!

Τι εξομολογήθηκε για τις ανασφάλειές της;

Γνωστή παρουσιά��τρια έκανε επτά χρόνια ψυχοθεραπεία!
Αποκαλύψεις έκανε η Μαίρη Συνατσάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η μελαχρινή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ότι έχει κάνει ψυχοθεραπεία για επτά χρόνια και μίλησε για τις ανασφάλειές της και την απιστία.

«Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για επτάμισι περίπου χρόνια. Ξεκίνησα όταν ήμουν 19 με 20 χρόνων γιατί υπέφερα από κρίσεις πανικού. Είχα τη συνήθεια να πετάγομαι στον ύπνο μου και να σκέφτομαι αρνητικά για εμένα και ότι θα μου συμβεί κάτι κακό. Με έλουζε κρύος ιδρώτας. Με βοήθησε σημαντικά αλλά δεν πάει να πει ότι τελείωσες. Δεν μπορείς να πεις ότι κάτι τελειώνει και δεν θα επιστρέψω ποτέ σε αυτό το κεφάλαιο», δήλωσε αρχικά.


Η Μαίρη παραδέχθηκε επίσης ότι έχει αρκετές ανασφάλειες με την εμφάνισή της σε σημείο να μην επιτρέπει στον εαυτό της καμιά… παρασπονδία!

«Στη διάρκεια της εφηβείας είχα διάφορα κόμπλεξ σχετικά με το βάρος μου και πέρασα περιόδους που έκανα δίαιτες χωρίς να ξέρω αν τις κάνω σωστά. Ευτυχώς, κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ποτέ δεν θα γίνω σαν εκείνες τις γυναίκες που είναι 1.80 και 50 κιλά. Πάντα έκανα γυμναστική και αν με πιάσει να φάω πατατάκια στις 2 τα μεσάνυχτα, θα φάω και θα κάνω ένα τέταρτο παραπάνω διάδρομο την επόμενη μέρα».

Όσο για την απιστία κι αν τη συγχωρεί η παρουσιάστρια είπε:

«Η απιστία είναι ένα πράγμα που πρέπει να δεις κάτω από τις συνθήκες που συμβαίνει. Δείχνει τα προβλήματα στη σχέση με τον άνθρωπό σου, ο τρίτος άνθρωπος είναι άσχετος. Αν συμβεί μια φορά και αν... πολλά αν, μπορεί και να συγχωρούσα την απιστία».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top