Εζέλ: τι δήλωσε ότι του αρέσει περισσότερο στην Ελλάδα;

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε πριν φύγει από την Λέσβο

Εντυπωσιασμένος από την φιλοξενία και τις εκδηλώσεις αγάπης των Ελλήνων δήλωσε ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο Εζέλ του δημοφιλούς τουρκικού σήριαλ. Μάλιστα, δεν δίστασε να συγκρίνει την χώρα μας με την δική του, «ψηφίζοντας» Ελλάδα!

Όπως έχει γράψει το star.gr, ο τηλεοπτικός Εζέλ κατέφτασε στη Λέσβο με τη σύντροφό του και έναν φίλο τους το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, περνώντας στο νησί με καΐκι από το Αϊβαλί. Αφού επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που είχε ήδη ενοικιαστεί, η παρέα αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Οι άνθρωποι εδώ ήταν πολύ φιλικοί και ζεστοί. Ο κόσμος είναι ακριβώς όπως στην Τουρκία. Είναι φιλόξενοι, θέλουν να βοηθούν και μας έδειξαν παντού την αγάπη τους. Πάντα μας κερνούσαν κάτι! Κατάλαβα πόσο πολύ με αγαπάνε και τους αγαπώ κι εγώ. Θα ξαναέρθουμε. Και εγώ και οι φίλοι μου. Εδώ, μάλιστα, τα ψάρια είναι πιο νόστιμα από ότι στην Τουρκία», δήλωσε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ο Τούρκος πρωταγωνιστής!

Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να πάρουν ένα αυτόγραφό του, ζητώντας συγνώμη από εκείνους που δεν κατάφεραν να φωτογραφηθούν μαζί του!

Ο Κενάν και η παρέα του αναχώρησαν από την Λέσβο εχθές το μεσημέρι.

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού και θαυμαστών του που τον συνάντησαν από κοντά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top