Τ. Ντερέ: «Εύχομαι στους Έλληνες να βγουν από την κρίση ενωμένοι»

Η Σιλά μιλά για την αγάπη της για την Ελλάδα

Τ. Ντερέ: «Εύχομαι στους Έλληνες να βγουν από την κρίση ενωμένοι»
Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της Τουρκίας και φέτος έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές, υποδυόμενη τη… Σιλά. Η Τσανσού Ντερέ μίλησε για την αγάπη της για την Ελλάδα και έστειλε το δικό της μήνυμα στους Έλληνες που αντιμετωπίζουν μία από τις πιο σκληρές οικονομικές κρίσεις.

«Το ξέρω ότι η Σιλά έχει μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Έχω έρθει στην χώρα σας αρκετές φορές. Έχω επισκεφθεί την Αθήνα, τη λατρεύω και έχω έρθει παραπάνω από μία φορές. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με απίστευτη ιστορία, υπέροχο φαγητό και πολύ ωραίους ανθρώπους. Είμαι εξοικειωμένη με την κουλτούρα και τον πολιτισμό σας, καθώς η οικογένεια της γιαγιάς μου μετακόμισε από τη Θεσσαλονίκη στη Σμύρνη. Παρόλο που γεννήθηκα στην Άγκυρα, έχω μεγαλώσει στη Σμύρνη», είπε.

Μάλιστα απευθυνόμενοι στους Έλληνες είπε:

«Γνωρίζω ότι οι Έλληνες περνούν δύσκολες στιγμές. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να περάσει γρήγορα ο καιρός και να βγείτε από αυτή την κρίση ενωμένοι και πιο ευτυχισμένοι».

Όσο για τις εξελίξεις στη Σιλά;

«Η αγάπη είναι αυτή που νικά στο τέλος με τρόπο λυτρωτικό για το ζευγάρι», λέει η Τουρκάλα ηθοποιός. «Μέχρι τότε όμως η σχέση τους θα γνωρίσει πολλά εμπόδια, που τελικά θα τους ενώσουν ακόμα περισσότερο. Είναι μια αγάπη που αποδεικνύεται ότι είναι πάνω από όλα», τόνισε.

Η Τσανσού Ντερέ μίλησε επίσης και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ίδια και οι συνάδελφοί της στα γυρίσματα της σειράς, αποκαλύπτοντας ποιο ήταν το πιο δύσκολο πράγμα για εκείνη.

«Το να βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου ήταν αυτό που μου στοίχισε περισσότερο, καθώς για τις ανάγκες της σειράς μείναμε για αρκετό καιρό στο Μάρντιν και κάναμε σκηνές σε φυσικούς χώρους, μακριά από στούντιο και ανέσεις. Παρ’ όλ’ αυτά δεν παραπονιέμαι καθόλου, γιατί η όλη εμπειρία ήταν πολύ σημαντική για μένα. Τόσο σημαντική που επηρέασε και τον τρόπο που βλέπω πλέον τη ζωή μου και τα πράγματα. Όταν ήμουν παιδί, έζησα στη Σμύρνη και την Άγκυρα, δεν είχα πάει καθόλου στο Μάρντιν. Το να ζήσω εκεί για δύο χρόνια, μακριά από τη μεγάλη πόλη, πραγματικά ήταν κάτι που άλλαξε τη ζωή μου», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top