Γνωστός παρουσιαστής κατηγορείται για λογοκλοπή!

Βρέθηκε εκτός του καναλιού και του περιοδικού στα οποία εργαζόταν

Εκτός CNN και «Time» βρέθηκε ο Φαρίντ Ζακαρία, που κατηγορείται ότι… αντέγραψε πρόσφατο άρθρο του περιοδικού «New Yorker» για την οπλοκατοχή!

Ο παρουσιαστής -που σπούδασε στο Γέιλ και το Χάρβαρντ και υπήρξε διευθυντής και αρχισυντάκτης για δέκα χρόνια πριν μετακινηθεί στο CNN το 2010- τέθηκε σε διαθεσιμότητα και από τα δύο μέσα.

«Οι συντάκτες που καλύπτουν τα ΜΜΕ επισήμαναν ότι παράγραφοι της στήλης μου στο Τάιμ αυτή την εβδομάδα έχουν μεγάλες ομοιότητες με παραγράφους της πραγματείας της Τζιλ Λεπόρ στο τεύχος της 23ης Απριλίου του “New Yorker”. Έχουν δίκιο. Έκανα ένα φρικτό λάθος», έγραψε ο Ζακαρία.

Εκπρόσωπος του περιοδικού «Time» ανάφερε ότι η συγνώμη του παρουσιαστή έγινε δεκτή, ωστόσο, «εκκρεμεί περαιτέρω εξέταση», ενώ το CNN ανακοίνωσε ότι ο λόγος που ανέστειλε τη συνεργασία του με τον Ζακαρία οφείλεται στο ότι έγραψε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό του στο CNN.com που ήταν παρόμοια με εκείνη στο «Time».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top