Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είμαι από τις παρουσιάστριες που το παίζουν cool»

«Με ενδιαφέρουν τα νούμερα αλλά δεν θα τρελαθώ»

Μπορ��ί η πρεμιέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή να σημείωσε 10,9% στο σύνολο και 12,9% στα νεανικά κοινά, αλλά η παρουσιάστρια δεν πτοείται.

Η κάμερα του Star την πέτυχε σε μουσικοχορευτική παράσταση που είχε πάει μετά του συζύγου της Θέμη Σοφού αμέσως μετά την πρεμιέρα της, και δήλωσε πως «είμαι συνηθισμένη στο να ενδιαφέρομαι για τα νούμερα, και όταν κάνεις εκπομπή, και έχεις παίξει και σε ανταγωνιστικές ζώνες, σε ενδιαφέρουν τα νούμερα!»

Τονίζει ωστόσο, πως «δεν θα τρελαθώ. Είναι Αύγουστος, είναι διαφορετικά τα κοινά, είναι ένα τούρκικο σίριαλ που έχει αγαπηθεί και παίζεται καθημερινά, είναι και οι ολυμπιακοί αγώνες».

Ξεκαθαρίζει βέβαια, πως από το χειμώνα δεν έχει ιδέα για το τι θα κάνει:

«Όποιος πει ότι ξέρει τι θα κάνει το χειμώνα ή πως θα εξελιχθεί η ζωή του, σου λέει ψέματα. Είναι ένα άνοιγμα και μια ευκαιρία για τώρα!»

Πώς της φαίνεται όμως η τηλεοπτική της επιστροφή;

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη που επέστρεψα. Δεν το παίζω απ΄αυτές τις πολύ cool παρουσιάστριες που λένε δεν μου λείπει η τηλεόραση και να μην την κάνω. Εγώ είχα παραδεχτεί ότι μου λείπει».

Όσο για το αν τη στηρίζει ο σύζυγος της; λέει πως «η στήριξη του είναι πολύ σημαντική και ουσιαστική. Είναι πάντα εκεί και πάντα δίπλα μου».

Κάντε κλικ και δείτε το video...