Το παραδέχθηκε: πανελίστρια μπήκε στο Δημόσιο με… βοήθεια

Από το γραφείο Τύπου στα βιβλιάρια και μετά στην τηλεόραση

Το παραδέχθηκε: πανελίστρια μπήκε στο Δημόσιο με… βοήθεια

Το ότι μπήκε στο Δημόσιο με λίγο «σπρώξιμο» παραδέχθηκε η Σάσα Σταμάτη, προσθέτοντας πως βρέθηκε στην τηλεόραση επειδή δεν της άρεσε η θέση!

«Σημαντικό κεφάλαιο στη μετέπειτα ζωή μου ήταν η Νομαρχία Δυτικής Αττικής. Οι γονείς ήθελαν Δημόσιο κι εγώ το έκανα για να ηρεμήσουν, αλλά στο μυαλό μου είχα άλλα. Ο πατέρας μου γνώριζε το νομάρχη Αριστείδη Αρκουδάρη, οπότε με βοήθησε ο άνθρωπος», είπε σε συνέντευξή της η πανελίστρια του «Πρωινό Μou».

Όπως πρόσθεσε, ο τότε νομάρχης δεν είχε ιδέα ότι η Σάσα ήταν «ροκ», εξηγώντας ότι έβαζε τραγούδια και χόρευε στο γραφείο με αποτέλεσμα να την «μεταθέσουν» στην διεύθυνση Πρόνοιας την επόμενη κιόλας μέρα!

«Μέσα σε μία μέρα από το Γραφείο Τύπου πήρα δυσμενή μετάθεση λόγω συμπεριφοράς, στη Διεύθυνση Πρόνοιας. Κλάμα την πρώτη μέρα, δεν το άντεχα με τίποτα. Μπροστά σε έναν γκισέ από τις εννιά ως τις τρεις, συμπλήρωνα αιτήσεις για έκδοση και θεώρηση βιβλιαρίων απορίας. Κι όμως ήταν τα ωραιότερα μου χρόνια. Είχα και τα τυχερά μου, αφού οι αθίγγανοι μου έφε��ναν γαρδένιες όταν έπαιρναν το βιβλιάριό τους», συνέχισε.

Πάντως, ο νομάρχης δεν το έβαλε κάτω (είπαμε, ήταν γνωστός του μπαμπά), αφού, τέσσερα χρόνια μετά, την κάλεσε να της πει ότι την θέλει πίσω! Η Σάσα γύρισε, αλλά παραιτήθηκε αργότερα, για να βγει στην TV…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top