«Μαγεμένοι» από την Ελλάδα δήλωσαν Travolta – De Niro

Δείτε την συνέντευξή τους στον Νίκο Αλιάγα

«Μαγεμένοι» από την Ελλάδα δήλωσαν Travolta – De Niro

Αποφασισμένος να επισκεφθεί όλα τα ελληνικά νησιά δήλωσε ο Robert De Niro σε συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Αλιάγα! Στον παρουσιαστή μίλησε και ο John Travolta, στον οποίο ο Νίκος έκανε δώρο ένα κομπολόι.

Όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr, ο Νίκος Αλιάγας συνάντησε τους δύο σταρ στην Σκύρο και εκείνοι δεν έκρυψαν ότι η Ελλάδα και οι ομορφιές της τους «μάγεψαν».

«Νιώθω ασφαλής. Όπου κι αν έχουμε πάει είναι ασφαλές, cool, ήρεμα και όλοι είναι ευτυχισμένοι και χωρίς προβλήματα. Μερικές φορές οι ειδήσεις κάνουν τα πράγματα να φαίνονται χειρότερα απ’ ότι είναι, αλλά εδώ είναι σαν όνειρο!», είπε ο John Travolta.

Πιο λιγομίλητος αλλά πολύ χαρούμενος που βρέθηκε να αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο ήταν ο Robert De Niro: «αποφασίσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Είναι εξαιρετικά, όλα είναι τέλεια», είπε ο ηθοποιός και τόνισε ότι θα επιστρέψει στη χώρα μας για να επισκεφθεί όλα τα νησιά!

Οι σταρ του Χόλιγουντ έκαναν την βόλτα τους στα σοκάκια του νησιού, ενώ συνομιλούσαν χαμογελαστοί με κάθε κάτοικο της Σκύρου που τους πλησίαζε για να τους δει από κοντά. Οι δύο ηθοποιοί, μαζί με τις οικογένειες και φίλους τους, επισκέφθηκαν επίσης τη Μύκονο, την Αλόννησο και τη Σαντορίνη, όπου γεύτηκαν παραδοσιακά φαγητά και γλυκά και διασκέδαζαν με ελληνική μουσική.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top