Πρώτη φορά: πόζες με την κοιλιά τούρλα η Χρουσαλά!

Πόσα κιλά έχει πάρει και τι λέει για το μωρό που περιμένει;

Πρώτη φορά: πόζες με την κοιλιά τούρλα η Χρουσαλά!

«Έχω άγχος για τον τοκετό», παραδέχεται η Μαριέττα Χρουσαλά που σε λίγες εβδομάδες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και ποζάρει για πρώτη φορά με την κοιλίτσα τούρλα! Πάντως, πολλά κιλά δεν έχει πάρει και η ίδια δηλώνει πως δεν νιώθει λιγότερο ελκυστική.

Η Μαριέττα, που σε λίγο θα μπει στον 7ο μηνα, έχει πάρει τέσσερα κιλά και τριακόσια γραμμάρια. «Τρώω όπως έτρωγα συνήθως, απλά προσέχω την ποιότητα του φαγητού. Τρώω άφθονα λαχανικά και φρούτα, που μου αρέσουν πολύ και εδικά τον τελευταίο μήνα δεν μπορώ να αντισταθώ στο καρπούζι... Πάντως, δεν έχω άγχος με τα κιλά. Και κάποια παραπάνω να πάρω, είμαι πεπεισμένη ότι η φύση έχει προνοήσει έτσι ώστε να τα χάνεις μετά», αναφέρει.

«Η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις συνηθίσει τον εαυτό σου σε συγκεκριμένες διαστάσεις, είναι λογικό να σου φαίνεται παράξενη η εικόνα σου με τη φουσκωμένη κοιλιά. Λιγότερο ελκυστική όμως δεν αισθάνθηκα ποτέ», αναφέρει για τις αλλαγές στο σώμα της και συνεχίζει: «δεν έχω αλλάξει και πολύ. Πολλά από τα φορέματα που φορούσα και πέρυσι, εξακολουθώ να τα φοράω και τώρα, εκτός ίσως από κάποια στενά τζιν που δεν θα τα έβαζα με τίποτα λόγω ζέστης».

Όσο για τις αλλαγές στη διάθεση και τη συμπεριφορά της λόγω ορμονών;
«Είχα ακούσει ότι η εγκυμοσύνη σε κάνει πιο ευαίσθητη. Φαντάζεσαι τι έχει κάνει σε εμένα που είμαι και Ιχθύς, και λόγω του ζωδίου μου είχα έτσι κι αλλιώς μια παραπάνω ευαισθησία!», λέει γελώντας!

Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η Μαριέττα προέβλεψε πως θα είναι καταπληκτικός μπαμπάς, κάτι που είχε αισθανθεί από την αρχή της σχέσης τους και ότι θέλουν να αποκτήσουν κι άλλα παιδιά, με προτίμηση το επόμενο να είναι αγοράκι, ενώ για τα επαγγελματικά της δήλωσε ότι προς το παρόν δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top