ΝΑ γιατί μας «βρίζει» η Bild! Ο όμιλος της κάνει business στην… Τουρκία!

Σπόνσορας του τουρισμού της Τουρκίας η Γερμανική εφημερίδα

Τώρα εξηγούνται όλα! Μετά τη «λάσπη» δημοσιευμάτων που έφαγε η χώρα μας το τελευταίο διάστημα από την «Bild», αποκαλύφθηκε τελικά ο λόγος για τον οποίο η γερμανική εφημερίδα χτυπούσε με τόσο μένος την Ελλάδα.

Ποιος είναι αυτός; ότι η Axel Spring, ο γερμανικός όμιλος που κατέχει και την «Bild», έχει ζωτικά συμφέροντα και εταιρικές συγγένειες στην… Τουρκία!

Μάλιστα η Axel Spring, έχει ισχυρούς δεσμούς με τον τουρκικό κολοσσό Dogan Yayin Holding, ο οποίος εκδίδει την Hurriyet, την Milliyet, και άλλα έντυπα, και στον οποίο, το 10% των μετοχών, ανήκει στους Γερμανούς!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Dogan Yayin Holding, δραστηριοποιείται εκτός από τα Μ.Μ.Ε, και στον τουρισμό, με ξενοδοχεία και μαρίνες στα τουρκικά παράλια!

Μάλιστα, ο γερμανός διευθυντής της «Bild», Κάι Ντίκμαν, είναι και στο διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας Hurriyet!

Στόχος των δυο κολοσσών; να δυσφημιστεί ο ελληνικός τουρισμός, ώστε έμμεσα να ευνοηθούν οι ανταγωνιστές της χώρας μας, που δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top