Σάκης Μπουλάς: Δεν έχει πληρωθεί ακόμα για το «50-50»!

«Αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά μας! Είναι τραγικό αυτό»

Αγώνα για να πάρει τα λεφτά που δικαιούται και τα οποία έχει δουλέψει μέχρι τελευταίας δεκάρας, δίνει ο Σάκης Μπουλάς.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, αποκάλυψε πως μετά από τόσο καιρό, μπορεί η δημοφιλής σειρά να έχει τελειώσει, αλλά το cast παραμένει απλήρωτο:

«Αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά μας για το 50-50. Δεν έχουμε πληρωθεί. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό, το οποίο θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το λύσουμε. Είναι εύκολο σε κάποιον να λέει: "Δεν έχω να σου δώσω" αλλά όταν έχεις δουλέψει τόσο σκληρά...»

Τονίζει δε εμφανώς εκνευρισμένος, πως «απ΄ όλα αυτά τα σίριαλ οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι. Είναι τραγικό αυτό. Έτσι γίνομαι κι εγώ επιχειρηματίας και παραγωγός αν είναι να προσλαμβάνω κόσμο και να μην πληρώνω. Η κρίση έτσι εκδηλώνεται. Όταν αρχίζει ο καθένας και δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του».

Καταλήγει δε, εμφανώς απογοητευμένος, πως «δεν φοβάμαι τίποτα. Μη σώσω να κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση στη ζωή μου. Να ζητάς τα λεφτά σου, να ζητιανεύεις από τα λογιστήρια, από κάποιον που είναι δεδομένο ότι τα έχει; Υπάρχει και η τρομοκρατία ότι θα μπεις στη μαύρη λίστα....Τώρα κάνουν κάποιες σειρές, παίρνουν κάποια παιδάκια τα οποία κυνηγάνε τη δημοσιότητα και δεν ξέρω αν τα πληρώνουν. Διάφορα πασαλείμματα, δουλειές του ποδαριού, που κοστίζουν... τίποτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top