Ν. Μπουλέ: «Δεν είμαι το χαϊδεμένο παιδί του ΑΝΤ1»

Θα αναλάβει το «Πρωινό ΑΝΤ1»;

Ν. Μπουλέ: «Δεν είμαι το χαϊδεμένο παιδί του ΑΝΤ1»
Η Νάντια Μπουλέ είναι ίσως από τις ελάχιστες παρουσιάστριες που γνωρίζουν από τώρα τι θα κάνουν του χρόνου. Έχει ήδη ολοκληρώσει στο Παρίσι τα γυρίσματα για το «The biggest game show in the world» και το όνομά της ακούγεται σχεδόν πάντα για μια εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που αρκετοί τη θεωρούν το χαϊδεμένο παιδί του ΑΝΤ1.

«Μακάρι να ίσχυε αυτό, θα ήταν πολύ τιμητικό για μένα, αλλά δε νομίζω ότι ισχύει. Στα τρία χρόνια που βρίσκομαι στο κανάλι μου έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες, έχω συμμετάσχει σε διάφορα προγράμματα που μου έχουν δώσει πολλά εφόδια σαν επαγγελματία, αλλά σε ότι με αφορά δε νομίζω ότι ισχύει», λέει.

Η ίδια λέει ότι δεν αφήνει τα νούμερα να την αγχώνουν, ενώ δεν κρύβει ότι αυτό που την έχει αγχώσει περισσότερο και την έχει στεναχωρήσει είναι διάφορες ανακρίβειες που έχει ακούσει για το πρόσωπό της.

«Έχω πληγωθεί από ανακρίβειες που έχουν γραφτεί ή έχουν ειπωθεί και από σχόλια που έγιναν για την προσωπική μ ου ζωή και από ανθρώπους που δε με γνωρίζουν και που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Έχω στεναχωρηθεί πολύ, αλλά το περνάω με τους δικούς μου ανθρώπους. Σιγά – σιγά συνηθίζεται όλο αυτό, αλλά εξακολουθο��ν να υπάρχουν φορές που το πράγμα ξεπερνά τα όρια», είπε.

Η Νάντια αποκάλυψε επίσης ότι δεν έγινε καμία κουβέντα για να παρουσιάσει και πάλι το καλοκαιρινό «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όμως το… χειμωνιάτικο θα το συζητούσε ευχαρίστως.

«Αν και νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς, αν μου το προτείνει το κανάλι θα το σκεφτώ με τις καλύτερες προθέσεις. Αλλά ειλικρινά δεν είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Η εποχή δεν μας αφήνει περιθώρια εξάλλου για να κάνουμε οποιαδήποτε σχέδια, να σκεφτούμε έστω και υποθετικά για προγράμματα και εκπομπές», τόνισε.

Αυτό πάντως που θα έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη είναι ένα τηλεπαιχνίδι ή μια βραδινή εκπομπή. Έτσι… να ακούει ο ΑΝΤ1 για να κάνει και τη σωστή πρόταση.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top