Ζέτα Δούκα: «Δεν πήρα ούτε ευρώ από τους Βασιλιάδες»

«Δεν θα μπούμε για γύρισμα αν δεν μας πληρώσουν»!

Η Ζέτα Δούκα, εξοργισμένη δήλωσε πως «δεν έχω πάρει ούτε ευρώ για τους «Βασιλιάδες» κι ας έχω κάνει μαζί με όλη τη γερή ομάδα των ηθοποιών γυρίσματα από τον προπερασμένο Μάρτιο! Ξέρω ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους ,αλλά μας έχουν στην αναμονή τόσους μήνες χωρίς καν να αρχίσουν να μας δίνουν κάποια πρώτα λεφτά. Η υπομονή εξαντλείται»!

Στον ίδιο τόνο πρόσθεσε πως «δεν τηρήθηκαν οι υποσχέσεις που μας είχαν δώσει , δεν χτύπησε το τηλέφωνο μας κι ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί! Δεν είναι απίστευτο αυτό»;

Ενώ τόνισε πως δεν έκοψε δελτίο παροχής και είπε ότι «ευτυχώς που δεν το έκανα. Σκέψου να είχα κόψει και δελτίο και να είχα πληρώσει από πάνω, χωρίς να έχω πάρει ένα ευρώ… Τότε θα ήμουν πιο οργισμένη!

Ακόμα, υποστήριξε πως «έχουμε αποφασίσει να μην μπούμε για γύρισμα αν δεν μας πληρώσουν .Θα μας αντικαταστήσουν όλους; Για να δούμε..Είμαστε απόλυτοι! Βάλαμε πολύ νερό στο κρασί μας, κάναμε υπομονή τόσους μήνες, αλλά όλα έχουν ένα όριο! Κι αυτό ξεπεράστηκε πια»!

Τέλος, μίλησε και για το μιούζικαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί , «Εφτά τραγούδια θα σου πω», λέγοντας πως «ένας από τους λόγους που κάνω περιοδεία είναι και ο οικονομικός !Γιατί να το κρύψω την στιγμή που σου λέω ότι δεν πληρώθηκα ούτε ένα ευρώ για τη σειρά»;

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top