Σε καλοκαιρινό mood η Τα��ιάνα Στεφανίδου

Ξεκίνησαν οι διακοπές και τα μπανάκια στη Χαλκίδα

Σε mood διακοπών έχει μπει η Τατιάνα Στεφανίδου και η οικογένειά της που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο εξοχικό τους στη Χαλκίδα.

Ο φωτογραφικός φακός τους… «συνέλαβε» να κάνουν βόλτες με το σκάφος τους και να απολαμβάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα.

Η παρουσιάστρια που έκλεισε την εκπομπή της για φέτος την προηγούμενη Παρασκευή ήταν απολύτως χαλαρή και χαμογελαστή. Φορώντας ένα τζιν σορτσάκι κι ένα φαρδύ t- shirt και έχοντας στο πλευρό της την οχτάχρονη κόρη τη�� Λυδία, η Τατιάνα Στεφανίδου έδειχνε να απολαμβάνει τις χαλαρές στιγμές με την οικογένειά της.

Μάλιστα φόρεσε κι ένα κίτρινο μαγιό που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της και τόλμησε να κάνει τις βουτιές της.

«Καλοκαίρι για εμάς σημαίνει πολλές ώρες κολύμπι. Βάζουμε τα μαγιό μας το πρωί και τα βγάζουμε στις 10 το βράδυ», έχει πει η παρουσιάστρια για το καλοκαιρινό της πρόγραμμα.

Μάλιστα στις διακοπές της λατρεύει να διαβάζει βιβλία και να απέχει για λίγο από την κουζίνα, αν και το μαγείρεμα της αρέσει πάρα πολύ.

Ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος θα αποχαιρετίσει για καλοκαίρι την Παρασκευή, οπότε θα είναι όλοι μαζί. Σύμφωνα με πληροφορίες το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους θα το περάσουν στη Χαλκίδα, αλλά θα οργανώσουν και δύο τετραήμερα σε ελληνικά νησιά, χωρίς να έχουν ακόμα αποφασίσει ποια.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top