Στη Λέρο για διακοπές ο διευθυντής της γερμανικής εφημερίδας Bild!

Τρώγοντας καλαμαράκια, συνιστά στην Ελλάδα… έξοδο από το ευρώ!

Η «Bild» ξέρετε όλοι καλά ποια είναι. Η εφημερίδα που δεν έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα, να βρίζει την Ελλάδα και να μας επιτίθεται εν μέσω κρίσης, παίζοντας με τα νεύρα μας, κάθε φορά που δημοσιεύει προκλητικά δημοσιεύματα για τη χώρα μας.

Ο διευθυντής λοιπόν της «Bild», της γερμανικής εφημερίδας με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία σε όλη την Ευρώπη, επισκέφτηκε τη Λέρο, και αφού γεύτηκε για τα καλά την ελληνική φιλοξενία από την οποία έμεινε κατευχαριστημένος, είπε να μας συγχύσει πάλι.

Μιλάμε για τον Kai Diekmann φυσικά, ο οποίος χωρίς αιδώ, τόνισε πως η εφημερίδα του δεν έχει καμία ενοχή για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε την ελληνική κρίση χρέους:

«Δεν ευθύνεται ο αγγελιοφόρος για τις κακές ειδήσεις που κομίζει. Γράφουμε απλώς την πικρή αλήθεια. Όπως τη λέει και η καγκελάριος Μέρκελ. Από έν��ν καλό φίλο θα έπρεπε να έχετε την απαίτηση να λέει την αλήθεια», συμπληρώνει.

Χαρακτηριστικό είναι, πως όταν ερωτάται αν στόχος τους είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, ο Diekmann απαντά πως «δεν είναι αυτό το ζήτημα», για να αυτοδιαψευστεί στη συνέχεια, λέγοντας πως «το θέμα είναι πώς θα σταθεί η ελληνική οικονομία στα πόδια της. Και στο πλαίσιο αυτό ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί αν είναι σκόπιμο η Ελλάδα να εγκαταλείψει προσωρινά την Ευρωζώνη, όχι την Ε.Ε., για να μπορέσει να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα και να γίνει ανταγωνιστική».

Και φανταστείτε, πως όλα αυτά τα δήλωσε έχοντας πρωτύτερα μείνει ενθουσιασμένος από τη φιλοξενία.

Έφαγε το καλαμάρι του, ήπιε το κόκκινο το κρασάκι του, και δείπνησε σε ταβέρνα του νησιού, μένοντας… κατευχαριστημένος!

Παρά ταύτα… συνέχισε να επιμένει πως η έξοδος της χώρας μας από το ευρώ «είναι μια κάποια λύσις».

Δηλαδή αν δεν είχε περάσει καλά τι θα΄λεγε;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top