Για πρώτα φορά Facebook και Twitter στους Ολυμπιακούς αγώνες!

Με το κινητό στο χέρι θα είναι ο κόσμος και θα twittάρει

Τα Social Media φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου που θα ξεκινήσουν σε περίπου έναν μήνα!

Έχετε σκεφτεί τι θα επικρατήσει στα social media;Η απάντηση είναι χαμός!!Για πρώτη φορά υπάρχουν τόσες εφαρμογές μέσω τηλεφώνων, υπολογιστών ακόμα και τηλεοράσεων όπου όλος ο πλανήτης θα επικοινωνεί μεταξύ του!

Πιο αναλυτικά, όταν ο κόσμος άρχισε να χρησιμοποιεί το ίντερνετ, το 1996 με τους αγώνες στην Ατλάντα, δεν υπήρχε καμία εφαρμογή, ενώ η σύνδεση ήταν εξαιρετικά αργή…

Στην Αθήνα του 2004, χρησιμοποιούσαμε όλοι ίντερνετ, αλλά δεν υπήρχαν οι ανάλογες εφαρμογές των social media. Και στο Πεκίνο του 2008 υπήρχαν όλα τα μέσα, αλλά τα μέτρα που έλαβε το καθεστώς εμπόδισαν τον κόσμο από το να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που του δίνουν τα μέσα.

Αναλογιστείτε τώρα λοιπόν, τι θα γίνει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου! Ο κόσμος θα twittάρει ανά δευτερόλεπτο, ενώ χιλιάδες θα είναι εκείνοι που θα γράφουν και από τα κινητά τους μέσα από το γήπεδο!! Για να μην σχολιάσουμε τα προφίλ όλων των αθλητών..Εκεί και αν θα γίνεται π��νικός..

Οι πρώτοι Socialympics είναι γεγονός!!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top