Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Ο Θεός με βοήθησε να μην είμαι εγωκεντρικός!"

Ο παρουσιαστής τα είπε όλα... με χιούμορ και καλή διάθεση!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Ο Θεός με βοήθησε να μην είμαι εγωκεντρικός!"
​Για τις πολύ καλές του εντυπώσεις από το “Minute to win it”, την πρώτη εκπομπή που παρουσίασε μόνος του, μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και για το φλερτ που έκανε με τις νόστιμες παίκτριες του παιχνιδιού…!
«Δεν φλερτάρω παρακάτω.. με κοπέλες που μ’έχουν γνωρίσει από την τηλεόραση» είπε ο ίδιος, διαχωρίζοντας τη δουλειά από τα προσωπικά του.
Ωστόσο, έθεσε το ζήτημα της φιλίας ανάμεσα στα δύο φύλα, ασπαζόμενος την άποψη πως «Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών». Αναφερόμενος στη διαπροσωπική του σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, παραδέχτηκε πως του άρεσε αλλά λόγω της εκπομπής που παρουσίαζαν μαζί.. το άφησαν εκεί!
Για το αν θα έκανε σχέση με γυναίκα που δουλεύει στην τηλεόραση, χωρίς να το αποκλείσει, ασπάστηκε τα λόγια του Στέλιου Καζαντζίδη που είχε πει πως: «Η γυναίκα που έχει συνηθίσει το χειροκρότημα, είναι δύσκολο να δοθεί ολοκληρωτικά σ’έναν άντρα και στην οικογένεια»
Βέβαια… για τη χειμωνιάτικη σχέση που είχε με κοπέλα του χώρου… ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κράτησε σιγή ιχθύος!
Τέλος, αποκάλυψε πως πηγαίνει στην εκκλησία και πως ο Θεός και το κατηχητικό που πήγαινε μικρός, τον βοήθησαν να μην είναι εγωκεντρικός, όπως ήταν ως μοναχοπαίδι!
Πατήστε κλικ και δείτε τη συνέντευξη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top