Η απολογία του νικητή reality για το διπλό φονικό της Κρήτης

Αθώος δηλώνει ο 35χρονος

Η απολογία του νικητή reality για το διπλό φον��κό της Κρήτης

Στη δημοσιότητα δόθηκε η απολογία του νικητή reality ο οποίος όπως έγραψε και το star.gr οδηγήθηκε στη φυλακή για εμπλοκή στο διπλό φονικό της Κρήτης.

Ο 35χρονος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, δηλώνει αθώος και ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Στην απολογία του αναφέρει:

«Δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζονται. Δεν ήμουν καν στο χωριό όταν έγινε το φονικό στο κατάστημα του αδελφού μου στον Προφήτη Ηλία. Ούτε κυνήγησα, ούτε πυροβόλησα εναντίον του πατέρα του θύματος. Εκείνο το μοιραίο βράδυ της Κυριακής 24ης Ιουνίου, οπότε και έγινε η συμπλοκή, εγώ δεν βρισκόμουν στο χωριό. Έμαθα εκ των υστέρων τι είχε συμβεί. Ότι ο Πρίαμος Ξυδάκης και ο Μανώλης Σταυρουλάκης ήταν νεκροί, αλλά και ότι είχαν τραυματιστεί ο αδελφός μου και ο ανιψιός μου. Από τη στιγμή που δεν βρισκόμουν καν στο χωριό, πώς θα μπορούσα να είμαι εγώ που πυροβόλησαν εναντίον του; Είμαι αθώος», είπε ο παίκτης στον εισαγγελέα, ο οποίος όμως διέταξε την προφυλάκισή του.

Ο συνήγορός του ζητά τώρα την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και υποστηρίζει ότι ο 35χρονος βρίσκεται στη φυλακή για λόγους κοινωνικής προστασίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top