Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Πρωινό ΑΝΤ1!»

«Υπάρχει καλή πρόθεση. Περιμένω την απόφαση των αρμοδίων»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με το Πρωινό ΑΝΤ1!»

Στο περίμενε είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ακόμα δεν ξέρει αν θα γίνει η όχι το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1», μιας και τις τελευταίες ημέρες εκτυλίσσεται ένα θρίλερ σχετικά με το αν θα βγει ή όχι η εκπομπή στον αέρα.

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στην κάμερα του Star, αποκάλυψε ότι «οι αρμόδιοι που επεξεργάζονται τα στοιχεία, έχουν δει κάποια πράγματα. Δεν είμαι στις συσκέψεις, δεν ρωτάω, περιμένω να εξελιχθεί η κατάσταση».

Ωστόσο όπως λέει, «ξέρω από το σταθμό πως υπάρχει καλή πρόθεση, και πως οι συσκέψεις γίνονται για να βρεθεί λύση. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει!»

Αυτό που όπως δηλώνει κρατάει, είναι «ότι μου έγινε αυτή η προσέγγιση για συνεργασία. Αν αυτό ευοδωθεί, θα είμαι πολύ χαρούμενη. Εύχομαι να πάρουν μια απόφαση οι αρμόδιοι, γιατί δεν θα βρω μόνο εγώ δουλειά. Θα βρουν τόσοι άνθρωποι. Και ξέρω πως αυτό είναι η πρόθεση τους».

Ξεκαθαρίζ��ι ακόμα, πως «ήθελα πάρα πολύ να δουλέψω και το είχα πει. Αν δεν προκύψει, δεν θα είναι επειδή κάποιος είχε κάτι μαζί μου ή εγώ είχα τρελές απαιτήσεις. Το αντίθετο!»

Τέλος, λέει όλο νόημα, πως «ο,τι είναι να γίνει θα γίνει! Κυριακή… κοντή γιορτή. Για Δευτέρα… δεν ξέρω!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top