Έξαλλη η Ειρήνη Νικολοπούλου με όσους την κατηγορούν για υπέρογκες αμοιβές στην ΕΡΤ

«Με εξόντωσαν ηθικά, επαγγελματικά και οικονομικά. Με διέσυραν ανεπανόρθωτα»

Έξαλλη η Ειρήνη Νικολοπούλου με όσους την κατηγορούν για υπέρογκες αμοιβές στην ΕΡΤ

Έξαλλη είναι η Ειρήνη Νικολοπούλου με όσους όπως λέει την κατηγορούν για «οικονομικές ατασθαλείες», «κακοδιαχείριση» και «υπέρογκες αμοιβές», στην εκπομπή της ΕΡΤ World, «Ελληνικό Πανόραμα».

Η δημοσιογράφος, μέσω του προσωπικού της blog, εξαπέλυσε βαρύ κατηγορώ εναντίον των «τιμητών της ζούγκλας» όπως τους χαρακτηρίζει!

Συγκεκριμένα, στο κείμενο της αναφέρει:

«Σήμερα εκδόθηκε μια απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Με αυτή στην ουσία αθωώθηκα για 20 από τις 23 εκπομπές «Ελληνικό Πανόραμα» σε σύνολο περίπου 120 που είχαν προβληθεί στην ERT WORLD.

Η κατηγορία αφορούσε ότι δεν παρ��πεμψα τους προσκεκλημένους μου μαζί με το Γενικό Διευθυντή στο τμήμα marketing και διαφήμισης της ΕΡΤ. Ουδεμία σχέση με «οικονομικές ατασθαλίες», «κακοδιαχείριση» ή «υπέρογκες αμοιβές» όπως αναληθώς ανώνυμοι κονδυλοφόροι διαδίδουν».

Συνεχίζει δε, λέγοντας πως «για τις τρείς δε εκπομπές, για τις οποίες εξακολουθώ να κατηγορούμαι, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πιστεύω ότι στο δεύτερο βαθμό θα αποδείξουν καθαρά την πλήρη αθωότητα μου».

Συναισθηματικά φορτισμένη, αναφέρει πως απ΄όλη αυτή την ιστορία, «αυτοί που με οδήγησαν στο δικαστήριο, δυσκολεύτηκαν να χωνέψουν ότι στην πραγματικότητα εξέπεσε σήμερα η πλεκτάνη τους. Μία πλεκτάνη που με έχει εξοντώσει ηθικά, επαγγελματικά, οικονομικά, ενώ έχει διασύρει εμένα και την οικογένειά μου ανεπανόρθωτα. Έτσι τι έκαναν; Συνεχίζοντας την λάσπη, και το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της υγείας και του ονόματός μου, οι τιμητές της ζούγκλας προσπαθούν να συνδέσουν την δική μου υπόθεση με άλλες υποθέσεις της ΕΡΤ και να τις φορτώσουν σε εμένα «δημοσιογραφική αδεία», διαστρεβλώνοντας τη σημερινή απόφαση».

Γι΄αυτό και καταλήγει λέγοντας πως «περιμένω μια αξιοπρεπή διάψευση. Περιμένω την ΑΛΗΘΕΙΑ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top