Ο Γ. Δημαράς έφυγε από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη!

Έξαλλος με τον παρουσιαστή ο βουλευτής

Έντονος καυγάς ξέσπασε σήμερα το πρωί ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννη Δημαρά. Αφορμή στάθηκε η επιμονή του παρουσιαστή να λέει ότι τέως βουλευτής με τρία χρόνια θητείας στη Βουλή παίρνει σύν��αξη 1.400 ευρώ.

Τι κι αν ο Γιάννης Δημαράς προσπαθούσε να πείσει τον Γιώργο Παπαδάκη ότι αυτό δεν ισχύει πλέον για τους βουλευτές, αλλά κάποιοι συνεχίζουν να την παίρνουν καθώς δεν έχει αναδρομική ισχύ η μείωσή των συντάξεων των βουλευτών; Ο παρουσιαστής ωρυόταν και έλεγε:

«Τι λέτε κύριε Δημαρά; Πάρτε το Δελημήτσο να μας τα πει».

«Τι να τον κάνουμε τον Δελημήτσο; Ακούς ή δεν ακούς ρε παιδί μου», του απάντησε ο βουλευτής για να συνεχίσει ο Γιώργος Παπαδάκης να του απευθύνεται με έντονο ύφος.

«Τι λέτε κύριε Δημαρά, τι λέτε κύριε Δημαρα;», φώναξε ο παρουσιασ��ής για να αρχίσει να του φωνάζει και ο Δημαράς. Εκεί λοιπόν του λέει ο Γ. Παπαδάκης:

«Έχω μαζί μου χάπι για να σου δώσω», και ο βουλευτής έγινε έξαλλος και σηκώθηκε να φύγει.

«Εμένα θα το δώσεις; Φεύγω γιατί θεωρώ ανάγωγη τη συμπεριφορά σου απέναντι σε ένα φίλο. Σας φιλώ, γεια σας», είπε με τον παρουσιαστή να του λέει:

«Κύριε Δημαρά σε μένα το κάνετε αυτό;»

Πω, πω!!!! Πολύ αρνητική ενέργεια έχει συσσωρευτεί σ’ αυτό το στούντιο. Κι όλα αυτά μια μέρα πριν μας αποχαιρετίσει ο Γιώργος Παπαδάκης. Δηλαδή την τελευταία μέρα τι θα γίνει;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top