Αποκλειστικό Star.gr: Όλα στον αέρα με το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1»

Πιθανόν να μη βγει καν στον αέρα

Τα πάντα είναι στον αέρα όσον αφορά στο καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1. Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Παρασκευή ολοκληρώνει τις εκπομπές του ο Γιώργος Παπαδάκης.

Από εκεί και πέρα είναι πολύ πιθανόν αύριο να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το τι μέλει γενέσθαι με το καλοκαιρινό «Πρωινό ΑΝΤ1». Όλα συνδέονται με το οικονομικό, γίνονται μελέτες και αν τελικά το κόστος το επιτρέψει τότε θα δούμε το πρόγραμμα στις οθόνες μας.

Τρία είναι τα σενάρια που παίζουν αυτή τη στιγμή. Το πρώτο είναι να μη γίνει καθόλου το καλοκαιρινό . Υπάρχει μια σκέψη να γίνει ένα ενημερωτικό πρόγραμμα από τις 08:00 έως τις 10:30 με την Ντόρα Κουτροκόη και τον Νίκο Ρογκάκο και φυσικά μελετάται ακόμα το σενάριο να γίνει κανονικά το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τη σημερινή του μορφή, στο οποίο η Ντόρα Κουτροκόη και ο Νίκος Ρογκάκος θα αναλάβουν το ενημερωτικό κομμάτι, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα αναλάβει την ψυχαγωγία.

Η ίδια πάντως όπως έγραψε και το star.gr, άφησε πολλά ερωτηματικά με ένα tweet που έκανε χθες το βράδυ, αποδεικνύοντας ότι όλα είναι ρευστά.Όσον αφορά στο θέμα του Γ. Παπαδάκη από τον ΑΝΤ1 αφήνουν να διαρρεύσει ότι οι συζητήσεις μαζί του θα ξεκινήσουν μόλις εκείνος ολοκληρώσει τις εκπομπές του.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό για του χρόνου και το αν θα υπάρχει πρωινό, πληροφορίες λένε ότι όλα θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα γίνουν με τον Γιώργο Παπαδάκη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top