Η Ζήνα Κουτσελίνη "έσφαξε" με το γάντι την Καραβάτου!

«Η Κατερίνα δεν λείπει από την TV. Η TV της λείπει!»

Με το γάντι την «έσφαξε» η Ζήνα Κουτσελίνη την Κατερίνα Καραβάτου.
Η δημοσιογράφος, μίλησε για την απουσία της παρουσιάστριας από την τηλεόραση, τονίζοντας πως η Κατερίνα δεν λείπει από τα τηλεοπτικά πράγματα.

Εξήγησε μάλιστα και το λόγο:

«Η Καραβάτου δεν έχει λείψει από την τηλεόραση. Πιο πολύ έχει λείψει στην ίδια η τηλεόραση, παρά στον κόσμο!»

Συνέχισε δε, λέγοντας πως «δηλώσεις τύπου δεν “δεν μου συμπεριφέρθηκαν καλά από ένα κανάλι”, που σαφώς δεν της συμπεριφέρθηκαν καλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, δείχνουν ότι κρατάς μια πίκρα που είσαι εκτός πραγμάτων. Εγώ θεωρώ ότι άνθρωποι που αξίζουν, τον δρόμο τους τον βρίσκουν. Δεν είναι πάντα η τηλεόραση ο δρόμος».

Μάλιστα έριξε και τα βέλη της στον Κρατερό Κατσούλη, κρίνοντας τη στάση του στο όλο θέμα:

«Το να βγαίνει ο σύζυγος σου και να λέει δεν συμπεριφέρθηκαν καλά στο Κατερινάκι μου, είναι κάτι που το κάνει ένας ερωτευμένος άντρας, απλά θίγεται η επαγγελματίας Κατερίνα».

Εκεί όμως που πέταξε τη βόμβα, ήταν όταν αποκάλυψε πως «την συμπεριφορά αυτή που έκαναν στην Κατερίνα, την έκανε κάποτε η Κατερίνα σε μένα. Πρέπει λοιπόν κάποια στιγμή, να σκεφτόμαστε το παρελθόν μας και να ζούμε καλύτερα το παρόν μας».

Τόνισε ωστόσο, πως η Κατερίνα «είναι μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια, ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, έχει επίπεδο, έχει δύναμη, έχει παιδεία, απλά δεν μου έχει λείψει από την τηλεόραση. Όταν θα λείψει πραγματικά, θα την αναζητήσουν!Το να κάνω δηλώσεις, πως δεν έχω εκπομπή και μου συμπεριφέρθηκαν έτσι, ενώ κρατάω ένα παιδί στην αγκαλιά μου και είναι η ευτυχία μου, δείχνει στέρηση!»

Τέλος, της έδωσε και τη συμβουλή της:

«Να τη συμβουλεύσω, γιατί ήμουν ο πρώτος άνθρωπος όταν ήρθε στην Αθήνα που την πήρε από το χέρι και την πήγα παντού, πως το έχασα αυτό το κορίτσι στην πορεία. Αρα, αυτή η απουσία μπορεί να της κάνει καλό!»

Κάντε κλικ και δείτε το video…


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top