Ρ. Κορομηλά: «Όσοι με έκριναν ήθελαν να γίνουν αυτό που ήμουν εγώ»

Η απάντησή της στους επικριτές της και η συγγραφή παραμυθιών

Ήρεμη και κατασταλαγμένη δηλώνει πλέον η Ρούλα Κορομηλά. Παραμένοντας μέσα στην τηλεόραση, αλλά πίσω από τις κάμερες έχει το χρόνο να ασχοληθεί με τη νέα της αγαπημένη ασχολία, τη συγγραφή παραμυθιών.

Τέσσερα παιδικά παραμύθια, «Ο Νέφης, συννέφης», «Το ελάφι και το αγριολούλουδο», «Πετάει, πετάει…!» και η «Αγάπη από ξύλο» θα κυκλοφορήσουν σύντομα στα βιβλιοπωλεία.

Η ίδια τονίζει ότι το γράψιμο τη βοήθησε να βρει τις ισορροπίες της.

«Το γράψιμο με βοήθησε πολύ. Είμαι πολύ ήρεμη. Σου μιλάω ειλικρινά πως τώρα και να μου γράψει κάποιος κάτ�� άσχημο δε θα στεναχωρηθώ. Ξέρεις πώς ήμουν παλιά, που έκλαιγα και φώναζα… Τώρα θα χαμογελάσω και θα πω: “τι λέει τώρα αυτός;”», είπε.

Μάλιστα έδωσε τη δική της απάντηση και σε όσους στο παρελθόν την έκριναν αυστηρά.

«Δεν έχω και δε θέλω να αποδείξω τίποτα. Ίσως ακούγεται εγωιστικό, αλλά είναι αλήθεια, έτσι αισθάνομαι! Οι άνθρωποι που δεν έχ��υν επιλεκτική μνήμη και είναι αντικειμενικοί μπορούν να ξεχωρίσουν την προσφορά μου στο χώρο. Οι άλλοι, αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν καταστάσεις, το βλέπουν, αλλά δε θέλουν να το πιστέψουν. Γιατί αυτοί δεν έγιναν ποτέ αυτό που ήθελαν να γίνουν. Sorry κιόλας δηλαδή…», είπε όλο νόημα.

Όσο για το λόγο που την ώθησε να γράψει παιδικά παραμύθια, τονίζει ότι μπορεί να είναι και το γεγονός ότι δεν απέκτησε δικά της παιδιά.

«Πιθανότατα να είναι και αυτή η έλλειψη που με οδήγησε σε αυτό. Αλλά για να μην έγινε για κάποιο λόγο θα συνέβη. Το ότι έχω αδυναμία στα παιδιά είναι γνωστό και από εκεί ξεκινάνε όλα. Σίγουρα λοιπόν για κάποιο λόγο δεν απέκτησα παιδί. Δεν είναι όμως ότι κοιμάμαι και ξυπνάω με αυτή την επιθυμία», είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top